2777
2789
عنوان

مهریه

169 بازدید | 11 پست

خانم ها من توی تایپیک های قبلی گفتم  خاستگار داشتم ۸ ماهه باهمیم الان چون یه جدایی داشته مهریه داده الان زیر بار مهریه من نمیره😭 چندروزه دعواس منم مثل این احمقا نکردم زودتر حرف بزنما الان فقط میگه خونه ب ارزش ۱ میلیارد با ۱۴ سکه  برای ما خیلی کمه همه مهرمون ببشتره حداقل خونه زیادتره زیر بار نمیره حالا بابامم قبول نمیکنه😭حتی خاهراشو عروسشونم خیلی زیاد بوده

میگه منو میخای باید قبول کنی همینم چون میخاستمت کردم وگرنه اصلا نمیکردم چون توی دوران اشنایی فهمید کسی دیگ میخاستنم و پیاممو باهاش دید حالا دیگ فکر میکنه من لابد اونا میخام اگر نشه

زده به سرم تموم کنه 😭

چ کار کنم بنظرتون

بنظرم اگه خونه و 14سکه هست خوبه هااا

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی هدف شما مهریه 

هدف اون اقا هم فقط مهریه است

بنظرم بهم بزن نامزدیو 

با هر دوتونم 

کسی که کسیو و بخواد 

دنیاشو به پاش میریزه 

مهریه و کم‌ و زیادش مهم نیست بعدشم ی خونه و ۱۴تا سکه میخواد بده مگه چقد مد نظرته!

شما باید الان نگران اخلاق طرف باشی بدونی عایا کاستی داشته یارو ک زنه طلاق گرفته و مهرشم تا ته گرفته ک این چنین چشش ترسیده 

باید رو مسائل دیگه ریز بشی 

شما مد نظرت شده سکه من از دختر ننه قمر کمتر باشه یا نباشه!

تو باید دنبال خوشبخت شدن باشی چارتا سکه این ور اون ور چیزی نمیشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه میلیار میشه تقریبا ۲۴ سکه فکر کنم ، با ۱۴ تا سکه ، میشه ۳۸ سکه مهریه ، به نظرم خیلی کمه

الان تعداد سکه چرا برات مهمه؟ 

من دوستم 14 شد مهرش 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

اگرهمین مقداربرای مهریه میگه وزیادش نمیکنه،عزیزم حتماشماهم حق طلاق روبگیر،وقتی طرف شرط میزاره،شماهم خیلی راحت شرط بزار،صحبت یک عمرزندگیه،من خودم عقدجداشدم مهریه نگرفتم چون میخواستم زودجدابشم،ولی الان هرکس بیادحتماحق طلاق رومیخوام،یه سربه دادگاه بزن،خیلیادرگیرگرفتن سالی یک سکه هستن که اونم بایدبه زوربگیرن،به نظرمن باهرکس خواستی ازدواج کنی حق طلاق ازمهریه خیلی مهمتره،مخصوصاطرف شماکه یک گذشته ایم داشته،درضمن اگرطرف خونه نداشته باشه داخل سندازدواج ذکرنمیشه،فقط روی یک ورقه ساده مینویسن سه دانگ خونه که هیچ ارزش قانونی نداره اینارومیگم چون مهریه خودم خونه بود

خونه زمانی خوبه که طرف داشته باشه وداخل سندازدواج ذکربشه ولی کسی که خونه نداره اصلاداخل سندازدواج نم ...

اره درست میگین 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز