2777
2789

متاسفانه اینجا یخچال نیست😂

خو پاشو برو یه چیزی بخور دختر

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم منم و منم همینطور...

همه خوابن ولی😂

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
پیتزا خانوادخ با سس مایونز و گوجه کنارشم نوشابه تگری😭😭

یا اسنک تند پر سس با نوشابه پپسی تگری😭

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

یا بندری با نون باگت و خیارشور سرکه ای و گوجه با نوشابه😭🚶‍♀️

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

😭😭😭😭اسنکرو از وسط نصف کنی پنیرش کش بیاد😭😭😭

😭😭😭

تمام دیروز داشتم به همین جذاب لعنتی فک میکردم ولی چون شب قبلش نخوابیده بودم و عصر خودم تنها خونه بودم گفتم بذار یه چرت نیم ساعته بزنم بعد پا شم سفارش بدم، ولییی خوابیدم تا ۱ و نیم شب و الان دارم در حسرتش بخارپز میشم🥲🥲😭🚶‍♀️ 

😭😭😭تمام دیروز داشتم به همین جذاب لعنتی فک میکردم ولی چون شب قبلش نخوابیده بودم و عصر خودم تنها خو ...

فردا که سفارش دادی موقع خوردنش منم یاد کن😭😭😭😭💔

فردا که سفارش دادی موقع خوردنش منم یاد کن😭😭😭😭💔

حتما هانی البته اگه تا فردا از فراغش دووم بیارم😭😭😭🫂

حتما هانی البته اگه تا فردا از فراغش دووم بیارم😭😭😭🫂

یه نون و نصف نون خوردم هنوز ضعف دارم

بنظرت عادیه؟😭💔

من دلم هنوز تو اسنک و پیتزا و بندریه😭😭😭😭

منم الان رفتم دو تا کوکوی مونده از شام رو خالی خوردم خیلی هم چسبید ولی الان عذاب وجدان دارم ☹️کاش نخورده بودم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍