2777
2789

متاسفانه اینجا یخچال نیست😂

خو پاشو برو یه چیزی بخور دختر

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم منم و منم همینطور...

همه خوابن ولی😂

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
پیتزا خانوادخ با سس مایونز و گوجه کنارشم نوشابه تگری😭😭

یا اسنک تند پر سس با نوشابه پپسی تگری😭

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

یا بندری با نون باگت و خیارشور سرکه ای و گوجه با نوشابه😭🚶‍♀️

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

😭😭😭😭اسنکرو از وسط نصف کنی پنیرش کش بیاد😭😭😭

😭😭😭

تمام دیروز داشتم به همین جذاب لعنتی فک میکردم ولی چون شب قبلش نخوابیده بودم و عصر خودم تنها خونه بودم گفتم بذار یه چرت نیم ساعته بزنم بعد پا شم سفارش بدم، ولییی خوابیدم تا ۱ و نیم شب و الان دارم در حسرتش بخارپز میشم🥲🥲😭🚶‍♀️ 

😭😭😭تمام دیروز داشتم به همین جذاب لعنتی فک میکردم ولی چون شب قبلش نخوابیده بودم و عصر خودم تنها خو ...

فردا که سفارش دادی موقع خوردنش منم یاد کن😭😭😭😭💔

فردا که سفارش دادی موقع خوردنش منم یاد کن😭😭😭😭💔

حتما هانی البته اگه تا فردا از فراغش دووم بیارم😭😭😭🫂

حتما هانی البته اگه تا فردا از فراغش دووم بیارم😭😭😭🫂

یه نون و نصف نون خوردم هنوز ضعف دارم

بنظرت عادیه؟😭💔

من دلم هنوز تو اسنک و پیتزا و بندریه😭😭😭😭

منم الان رفتم دو تا کوکوی مونده از شام رو خالی خوردم خیلی هم چسبید ولی الان عذاب وجدان دارم ☹️کاش نخورده بودم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍