لطفا برای خوب شدن من یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
میدونم خسته ای و کم آوردی منم خستم ولی ما مجبوریم که ادامه بدیم کم نیار روزایی میاد که حالمون خوب می ...
من از درد کشیدن خستم
از صبح تا وقتی ک میخوابم ب مرگ فکر میکنم شاید دیگ درد نکشیدم اون دنیا
لطفا برای خوب شدن من یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️
از شعار خوشم نمیاد ولیاستراحت کن و خودت انرژیه خودت باش همچی تو تفکرت اتفاق میفته کافیه تلقین کنی
اره من ک همش استراحت میکنم ولی این درد ول کن نیس قدر سلامتیتو بدون حتما