2777
2789
عنوان

الان اورژانسیم 😔توروخدا دعا کنید

333 بازدید | 15 پست

دخترم خورده زمین دستش بدجور شکسته دکتر گفت خیلی بد شکسته قراره فردا عمل کنن و پین بزارن😭خیلی کوچولوعه 7سالشه اما ریزه میزست خیلی نگرانشم لطفا براش دعا کنید خوب بشه زیاد درد نکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم انشالله ب حق حضرت رقیه عملش خیلی براش راحت باشه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

برای خیلی از بچه ها شکستگی و در رفتگی و خوردشدگی پیش اومده

دیگه بچه ان و شیطنتاشون

چشم ب هم بزنی تموم شده دخترتم خوب شده، من ک داداشم کوچولو بود دستش شکست الان ۲۷ سالشه

مامانم گاهی تعریف می‌کنه از اون موقع ک چیشد دستش اونجوری شد خودش می‌خنده ب اون زمان

خلاصه خواستم بگم ک این ماجرای تلخ هم در آینده  تجربه و خاطره میشه براشون

الهی بمیرم ...ناراحت شدم 😔

دختره منم ۷سالشه وریزه میزه دقیقا مثه دختره شما

الان کدوم دستشه؟؟

پیش دبستانی میره؟یا کلاس اول تموم شده؟

یکماه ونیم دیگه میرن مدرسه من خیلی استرس دارم برای دخترم🥺🥺

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد
الهی بمیرم براش واقعا درد کشیدن بچه خیلی ناراحت کننده اس نمیشد یه آمپولی چیزی بزنین که فعلا تا صبح ب ...

ماشین رو پارک کرده بود شوهرم پیاده که شده دخترم شیشه رو کشیده پایین نشسته رو در ماشین یهو سر خورده خورده زمین دستش مونده زیرش