2777
2789

سلام مامانای عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید

دخترم پنج ساله و نیمه،آروم و باهوشه و پیش منو باباش مشکلی نداره ولی تو بیرون از خونه خیلی ضعیفه و اعتماد به نفس نداره،دوست دارم شجاع باشه و از خودش بتونه دفاع کنه ولی اون سر مسائل کوچک بغض می‌کنه و چشاش اشکی میشه و میریزه تو خودش

مثلا دیروز پسر دوساله و نیمه همسایه با سه‌چرخه‌ش زده به دوچرخه‌ی دخترم ،سر این بغض کرده بود و در برابر گریه کردن مقاومت میکرد ولی چشاش اشکی بود،گفتم خب چی شده،گفت زده به دوچرخه‌م، اینجوری دوچرخه‌ی دوتاییمون خراب میشه، گفتم خب یک کلمه بگو نکن..ولی دریغ

یا همون پسر با دستش دوچرخه‌‌ی دخترمو گرفته که مانع رفتنش بشه و گفته نرو خونتون باهم بازی میکنیم،باز سر اینم...گفتم خب میگفتی خسته شدم میخام برم خونمون یه وقت دیگه بازی میکنیم ولی بازم هیچی...حرف زدن با دیگران براش سخته و اکثرا با یکی دو کلمه جواب بقیه رو میده اونم به زور...

اینم بگم پنج ماهه کلاس ژیمناستیک میره تونسته دوست پیدا کنه ولی بازم تو جمع دوستاش خیلی خیلی کم حرفه و اکثرا میبینم که بقیه حرف میزنن اون فقط گوش میده،امسال میره پیش‌دبستانی دوس ندارم اینقد احساسی و دل‌نازک باشه،وقتی چیزی رو میده به دوستش مثلا اسباب بازی ،دیگه روش نمیشه بگه بهم برگردون ..تورو خدا کمک کنید راه حل بدید 

از  همین اول بگم ممنون از همه‌تون 

خدا دایره‌ی آدمای اطراف شما رو کوچیک میکنه،چون مکالماتی رو میشنوه که شما نمیشنوید :)

بدبختی اینجای من هم دفاع میکنم هم عین خر گریه میکنم🤧😂😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنم تو کوچیکی تواجتماع نبوده

بزارش پیش دوتا بچه سرتق درست میشه

من همیشه از۱ سالگی میبردم پارک چون شهر غریبیم و تنها و شوهرم کم حرفه ولی کم اثر داشت

جایی رفتیم مغازه گرفتیم با دوتا بچه ی یال بزرگتر خودش دوست شد بیا ببین چ شده ولی این حین باید حوایت باشه بی ادب نشه.فحش یاد نگیره فقط زرنگیشون یاد بگیره

مطمئنم تو کوچیکی تواجتماع نبودهبزارش پیش دوتا بچه سرتق درست میشهمن همیشه از۱ سالگی میبردم پارک چون ش ...

دقیقا درسته خیلی کم تو اجتماع بوده،از همون بچگی که چند ماهه بود، انگار ذاتی جمع رو دوست نداشت هرجا میرفتیم شروع میکرد گریه کردن،فقط تو خونه خودمون آروم بود

خدا دایره‌ی آدمای اطراف شما رو کوچیک میکنه،چون مکالماتی رو میشنوه که شما نمیشنوید :)
درونگراست متاسفانه عین منمن با ۲۷ سال هنکز اینجوریمو مامانم که هربار از عمد کاری میکنه که گریه ام در ...

من خودمم درونگرام الان یکم بهتر از قبل شدم متاسفانه به خودم رفته،سعی میکنم با ارامش حلش کنم نه به زور...بعضی وقتا مظلومیتشو میبینم دلم کباب میشه براش🥲

سلام عزیزم. ما هم همینیم. دخترم هم همینه. بهش یاد بده فلان رفتار رو انجام بده فلان کار رو بکن. بچه ه ...

سلام عزیزم ،خیلی باهاش حرف میزنم براش داستان میخونم در این موارد یا نمایش باهاش بازی میکنم ،پیش خودم خوبه ولی بیرون پیش بقیه همونه