سلام مامانای عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید
دخترم پنج ساله و نیمه،آروم و باهوشه و پیش منو باباش مشکلی نداره ولی تو بیرون از خونه خیلی ضعیفه و اعتماد به نفس نداره،دوست دارم شجاع باشه و از خودش بتونه دفاع کنه ولی اون سر مسائل کوچک بغض میکنه و چشاش اشکی میشه و میریزه تو خودش
مثلا دیروز پسر دوساله و نیمه همسایه با سهچرخهش زده به دوچرخهی دخترم ،سر این بغض کرده بود و در برابر گریه کردن مقاومت میکرد ولی چشاش اشکی بود،گفتم خب چی شده،گفت زده به دوچرخهم، اینجوری دوچرخهی دوتاییمون خراب میشه، گفتم خب یک کلمه بگو نکن..ولی دریغ
یا همون پسر با دستش دوچرخهی دخترمو گرفته که مانع رفتنش بشه و گفته نرو خونتون باهم بازی میکنیم،باز سر اینم...گفتم خب میگفتی خسته شدم میخام برم خونمون یه وقت دیگه بازی میکنیم ولی بازم هیچی...حرف زدن با دیگران براش سخته و اکثرا با یکی دو کلمه جواب بقیه رو میده اونم به زور...
اینم بگم پنج ماهه کلاس ژیمناستیک میره تونسته دوست پیدا کنه ولی بازم تو جمع دوستاش خیلی خیلی کم حرفه و اکثرا میبینم که بقیه حرف میزنن اون فقط گوش میده،امسال میره پیشدبستانی دوس ندارم اینقد احساسی و دلنازک باشه،وقتی چیزی رو میده به دوستش مثلا اسباب بازی ،دیگه روش نمیشه بگه بهم برگردون ..تورو خدا کمک کنید راه حل بدید
از همین اول بگم ممنون از همهتون