سلام خوبین؟ راجب این جن گیر یه ودی که میاد اینجا عرض داشتم.... این آدم مریض دقیقا هدفش ایجاد تفرقس اینجا بین کاربرا و اینکه میخواد وجه سایت رو خراب کنه .... گاهی میاد تاپیک جنسی میزنه یا در مورد طلسم و جن و مدامم که در حال فحش های رکیک و جنسی دادن به نی نی یارا و کاربراس ... این یکی دو روزم که تاپیک درباره افغانستانیا زده که کلا جو رو بهم بزنه..... میدونید چی بده این وسط؟؟؟ این میاد تاپیک میزنه و بقیه علیه حرفاش و تاپیکش اینجا تاپیک میزنن که این هم باعث میشه طرف جرحی تر بشه و هم اینکه فکر کنه با این کار کار کاربرا حتما معروف شده و اینم باعث میشه هی به طور مداوم کارش تکرار بشه.... ❌ نی نی یار اینجا کاربر کم سن زیاد هست خودتونم خوب میدونید و اینکه واقعا درست نیست طرف میاد اینجا هر چی لایق خودش و خانوادش و کل ابااجدادشه به کاربرا میگه و نسبت میده و حتی به شماااا❌ ایشون دستگیریش کار زیاد سختی نیست با اطلاعاتی که من دارم راحت میشه گیر بیفته و قطعا طرف داخل ایرانه شک نکنید ولی تو شهرستاناست و تو خود تهران نیست قطعا .... اینکه میخوام بهتون بگم با کارش و تاپیکای جنسی و سیاسی و غیرش فقط میخواد ایجاد تفرقه کنه و سایت رو خراب کنه وگرنه هیچ آدم موجهی این کارو نمیکنه..... ❌❌❌ حالا ازتون خواهش میکنم اگه قرار نیست ای پی و مشخصات این مریض در اختیار پلیس فتا قرار بگیره به قسمت فنی بگید ای پی گوشیش رو داخل این سایت غیرفعال کنه ... خب حالا فرض رو بر این میگیریم طرف یه گوشی داره فقط ... خلاصه واقعا من خودم اعصابم خراب میشه از الفاظی که میاد به کاربرا میگه همونا که لایق خانوادشه و کل خاندانش.... منم آدمی نیستم تو واقعیت جلوی حرف زور کم بیارم ولی اینجا نمیشه حرف بزنم وگرنه واقعیت میشستم یارو رو پهنش میکردم رو بند... خلاصه اینکه واقعا اعصابم بهم میریزه به شما و بقیه نی نی یارا و کاربرا توهین میکنه ولی بی تفاوت میگذریم از کنارش .... خلاصه ممنون میشم پیگیر این موضوع باشید حالا هر جور خودتون صلاح میدونید یجوری مسئله رو حلش کنید ولی اینم بگم گرفتن طرف کار سختی نیست...
❌ممنون ازتون.... من تاپیکو قفل میکنم کاربر پست نزاره و اگه جوابم رو خواستید بدین داخل خصوصی پیام بدید ممنون میشم یا اینجا پست بزارید بعدشم تاپیک رو قفل کنید مرسی🌹
@niniyar_5