مهشب مدیر عضویت: 1392/05/05 تعداد پست: 2131 عنوان مشکل من با نی نی دوماهه | مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 19 پست روانی شدم از بیخوابی وخواب سبک این دخملی 1396/07/01 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_مامان عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 1323 شاید کامل شیر نمیخوره حتی اگه خوابید بازم بزار شیر بخوره دخترمن تو خوابم میخوره بعدش تا3 ساعت راحت میخوابه.گاهی وقتام که دمر میزارمش خوابش سنگینتر میشه. کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel کیک و شیرینی سالم ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
مهشب مدیر استارتر عضویت: 1392/05/05 تعداد پست: 2131 شاید کامل شیر نمیخوره حتی اگه خوابید بازم بزار شیر بخوره دخترمن تو خوابم میخوره بعدش تا3 ساعت راحت م ... شیر زیاد میخوره والله توخوابم میخوره
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 من بردم دکتر گفت شب هر موقع شیر خواست بهش بده دختر من ماشاالله خیلی شکمو دو ماهشه خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
مهشب مدیر استارتر عضویت: 1392/05/05 تعداد پست: 2131 من بردم دکتر گفت شب هر موقع شیر خواست بهش بده دختر من ماشاالله خیلی شکمو دو ماهشه اینم شکموعه از صبح تا شب ازشب تا صبح کارم فقط شیر دادنه بااینکه شیرمم زیاده.دیگه بریدم
64maryambanoo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 381 منم نی نیم فردادوماهش میشه وخیلی.شیر میخوره میشه وزن نی نی تونو بگید؟؟ خداجون مواظب بچه هام باش سپردمشون به خودت میدونم بیشتر از من دوستشون داری ومواظبشون