2777
2789
عنوان

چرا من انقد ساده و بدبختم

254 بازدید | 10 پست

مثلا میخوام برم یه شال بخرم از فروشنده خجالت میکشم، یا مثلا از اول عمرم حتی یه دونه رژ واسه خودم نخریدم ، یکی دیگه هم اینکه زیادی با مردم مهربون رفتار میکنم ولی اونا زیاد مهربون نیستن ، من انگار هنوز تو بچگیم موندم ، چیکار کنم ، نتونستم تغییرم کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توام یا تومن؟؟خجالت میکشم برم سوپرمارکت هم👨‍🦯

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

میخوای همه ازت راضی باشن و هیچکس تحت هیچ شرایطی ازت نرنجه؟

احساس می کنی ارزش خرید وسیله برا خودتو نداری یا بابت خریدشون خجالت می کشی؟ کدومش؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه نیستی

فقط ارتباط عمومیت ضعیفه

ارتباط با دیگران یه مهارته ک با تمرین میتونی یادش بگیری

بنظرم برو روانشناس تا مهارتای ارتباطیتو تقویت کنه

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

بقول روانشناس ها شایدم ریشه در کودکی داره منم قبلاً اینطور بودم ولی الان بهتر شدم الان فقط معذبم برم قیمت کنم نخرم تنهایی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

2790
2778
2791
2779
2792