2777
2789
عنوان

تاپیک نگار کو

136 بازدید | 6 پست

ببخشید ریدن تو سایت تو  عنوان نمیشه عدد نوشت 

کاربر نگار۷۷ رو میخوام 

میخوام  بخونمش اگه کسی ذخیره کرده لینک بده یا عنوانشو بگه خودم سرچ بزنم تو گوگول

ای بابا تحمل نکردن گزارش زدن 

میگم چرا گفتی میشه پولدار شدن میشه پیشرفت کرد باید فقط بنالی و ما لایکت کنیم 

هیییی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ای بابا تحمل نکردن گزارش زدن میگم چرا گفتی میشه پولدار شدن میشه پیشرفت کرد باید فقط بنالی و ما لایکت ...

چقدر بعضیا بی ادبن کلی بهش بی احترامی کردن.پیشنهاد داد یا به کارمون میاد یا نه... دیگه این رفتارا چیه

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14229182/%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%a8%da%af%d9%85-%d9%85%d9%86%d9%88-%d9%87%d9%85%d8%b3%d8%b1%d9%85-%da%86%d8%ac%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%ad%d9%82%d9%88%d9%82-%d9%87%d8%a7%d9%85%d9%88%d9%86%d9%88-%d8%ae%d8%b1%d8%ac-%d9%85%db%8c%da%a9%d9%86%db%8c%d9%85

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هست هنوز 

چقدر بعضیا بی ادبن کلی بهش بی احترامی کردن.پیشنهاد داد یا به کارمون میاد یا نه... دیگه این رفتارا چی ...

مغزشون فقیره والا چیزایی که میگفت اصلا غیر ممکن نبود بعدشم اصلا قدیمی بود روش ایشون همون روش کتابای رابرت کیوساکیه