بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
من دهه شصتی ام یه بار رفتیم خونه پسرعموی پدرم البته ایشون مسن بودن اما اوایل دهه هفتاد بود خونشون دوربین مداربسته داشت من همش نگاه میکردم😂 یخچالشون همه چیشون توکار بود. امریکایی خیلی جواهرات خانومش خاص بود تاجر لاستیک بود و پسرش امریکا بود دخترشم جدا شده بود و پیش پدرش زندگی میکرد. نوش همسن من بود اسمش آرالیا بود پیانو داشت اتاق خوابش از خونه ما بزرگتر بود کلا حس غریبی داشتم روی میز یه ظرف بزرگ تجیل چهارمغز بود هیچکس محل نمیذاشت 😂
ما رفتیم خونه صاحبکار همسرم سالها پیش اوایل ازدواجمون کل مبلاشون منبت دست با اشعار حافظ بود خانومش دور تا دور سالن قوری چیده بود کلکسیون قوری داشت یادمه همون چند روز قبلش طلاهاشون رو رفته بودن اروپا دزد زده بود از این کاو صندوقای بزرگمداشتن دخترش البته تهران بود اما متوجه نشده بود خانومه هی به دخترش میگفت عزیزم نیوشا جان فدای سرت فقط زمردای کلمبیایی برام مهم بود که برده بودم حالا مبلغ دزدیده شده به پول سال 88 حدودا 200 میلیون بود که مثلا من یادمه میشد راحت خونه 200 متری منطقه متوسط خرید مثلا حدود 20 میلیارد الان خیلی پولدار بودن خود خانومش از مادر من بزرگتر و تحصیلکرده فرانسه بود اما برخورد و رفتارشون خیلی خوب بو.
بله ولی اجدادشونم پولدار و تو کار لوازم خانگی بودن که ایشون تازه ارثی از پدر نگرفته بودن و تو کار لوستر و وساایل لوکس و تزیینی رفته بو و کلا طرز فکرشون کلا متفاوت بود شم اقتصادی بالایی داشتن که من و همسرم نداریم خدا بیشتر بهشون بده