2777
2789
عنوان

دلتنگی رفیق قدیمی

251 بازدید | 3 پست

سلام 

دوستان من ی رفیق صمیمی داشتم از دبستان همو می‌شناختیم دبیرستان صمیمی شدیم 

من دبیرستان با همسرم آشنا شدم به اصرار همین دوستم اونم با رفیق صمیمی همسرم رفیق شد 

اوایل همه جا چهارتایی می‌رفتیم تا ی مدتی بعد دیگه اونا جدا شدن از ما 

نمی‌دونم چ اتفاقی بینشون افتاد ک جدا شدن 

گویا آقا پسر عاشق دختر خانوم شده برای خواستگاری اینا اینم به خانوادش گفته مخالفت شده و اینا 

اوایل سال جدید تحصیلی تو مدرسه دبدیمش من خبر نداشتم از رابطه بینشون ازم دوری کردی باهام حرف نزد حتی دلیل کنارکشیدنش رو هم نگفت و از اون موقع مادرش هم تو خیابون منو بد نگاه می‌کنه ولی بخدا من قصد نداشتم اونا رو رفیق کنم خودش اصرار کرد پاپیچ شد اذیت کرد 

الآنم بعد چند سالی تو استوری دوستام دیدمش خیلی دلم براش تنگ شده یعنی بهش پیام بدم یا تند جوابمو میده خیلی دوسش دارم ولی میترسم به نظرتون چیکار کنم؟

من قید یه رفیق صمیمی رو برا همیشه زدم...و از اینکه غرورم نمیذاره بهش پیام بدم متنفررررممممممم

من از غرور نیست از ترسه 

دلتنگشم خیلی ولی میترسم همسرم هم گفت برو باهاش صحبت کن ولی فکر کن دعوایی رخ داده تو خونشون خانوادش متنفرن از من یا فکر می‌کنه عامل اون منم بخدا من خبر ندارم بینشون چی گذشته پسره هم حرفی نمیزنه الان پنج سالی میشه بشدت دلتنگشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از غرور نیست از ترسه دلتنگشم خیلی ولی میترسم همسرم هم گفت برو باهاش صحبت کن ولی فکر کن دعوایی رخ ...

نمیدونم چی بگم...

تو موقعیتت نبودم که بخوام نظر بدم ببخشید😕💔یه موقعیت دیگرو تجربه کردم

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره