2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچقدر خواسته بنویسی مشکلی ندارد مثلا ده تا؟!بعد همینا رو تا بیست و یک روز تکرار کنم

نه اصلا ایرادی نداره از یدونه تا هر چندتایی که دلت میخواد

یه چیز دیگه م هست اونم اینه که ۱۰۷ تا آرزو با جزئیاتش تو یه گوشه یا دفتر فقط یکبار بنویس و کنارش بذار( اینم باید یه جوری بنویسی که انگار بهش رسیدی)

نه اصلا ایرادی نداره از یدونه تا هر چندتایی که دلت میخوادیه چیز دیگه م هست اونم اینه که ۱۰۷ تا آرزو ...

خیلی لطف کردی ممنون ❤️

ولی باز با خودم میگم تو ک همه کار کردی نشد الان میخای با این همه چی درست شه کلا این حس مزخرف ولم نمیکنه

خیلی لطف کردی ممنون ❤️ولی باز با خودم میگم تو ک همه کار کردی نشد الان میخای با این همه چی درست شه کل ...

نه اصلا اینطوری نیست

خیلیا به خیلی چیزا میرسن بدون سختی و تلاش

توهم قطعا یکی از همونا خواهی

با حس و حال خوب و با جزئیات زیاد بنویس

این جهان انقدر وسعتش زیاده و خدا انقدر باهامون مهربونه که ما به هر چی که بخوایم میرسیم😍🤝

خدا خودش گفته از من بخواید تا اجابت کنم قدرت خدا از هر قدرتی بالاتره و از بخشنده ای بخشنده تره

روزی یک ساعت نهایت وقت بزار با حس و حال خیلی خوب و لبخند و انرژی خیلی خوب و مثبت بنویسش

منم از خدا میخوام که بهترینا قسمتت بشه به امید خودش♥️😍🤝

نه اصلا اینطوری نیستخیلیا به خیلی چیزا میرسن بدون سختی و تلاشتوهم قطعا یکی از همونا خواهیبا حس و حال ...

چقدر حس خوب دادی بهم مرسی🥹❤️حتما از فردا شروع میکنم