2777
2789
عنوان

چطوری کات کنم ناراحت نشه

86 بازدید | 8 پست

من بعد چند ماه متوجه شدم دوست پسرم شب کوری داره دکترم رفت گفت امکان داره ۵۰ سالگی به بعد مشکل جدی بینایی داشته باشه من چون میدونستم شب کوری ممکنه به نابینایی منجر بشه فرستادمش دکتر از طرفیم قصدمون جدی بود و خیلی همو دوست داریم حالا نمیدونم واقعا با این شرایط چیکار کنم از طرفی نمیتونم کات کنم خیلی دوسش دارم و از طرفی نمیتونم ادامه بدم فقط موندم چجوری کات کنم ناراحت نشه 

به نظرم احساسی تصمیم نگیر . ما توی فامیلمون داریم شب کور هستن . کل برادرها شب کورن به بچه ها هم منتقل میشه . شاید بهتره باهاش به مرور سرد بشی و بگی نمیتونم ادامه بدم ولی هیچوقت دلیلش رو بهش نگو . روحیشو خراب نکن بخاطر شب کوری.

به نظرم احساسی تصمیم نگیر . ما توی فامیلمون داریم شب کور هستن . کل برادرها شب کورن به بچه ها هم منتق ...

همین تصمیمو دارم بخدا همش گریه میکنم نمیخوام آسیب ببینه از طرفیم بعضیا میان کامنت میزارن چقدر نامردی بی رحمی منو درک نمیکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین تصمیمو دارم بخدا همش گریه میکنم نمیخوام آسیب ببینه از طرفیم بعضیا میان کامنت میزارن چقدر نامردی ...

بی رحمی نیست . بهتر از اینه که فردا با  شوهر و دو تا بچه شب کور زندگی کنی . سخته . اون آقاهه شب بخواد جایی بره باید یه نفر دستشو بگیره سب ببرتش مهمونی یا مراسمی یا دیروقت از خریدی چیزی بخواد بیاد خونه . اگر رنجشو میتونی تحمل کنی و عاشقشی باهاش بمون در غیر اینصورت خب نه .

بی رحمی نیست . بهتر از اینه که فردا با شوهر و دو تا بچه شب کور زندگی کنی . سخته . اون آقاهه شب بخوا ...

ولی دیگه هیچکسو اینطوری دوست نخواهم داشت تا اخر عمرم سه ماهه آشنا شدیم ولی عاشق هم بودیم😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792