مامان سارینا جون میدونم تاپیکت مال خیلی وقته ولی اگه دیدی جواب بده ممنون میشم. پسر منم فقط توی ننو میخوابه یعنی روی پا یا بغل یه حیغی ی ی میزنه که نگو تو خونه راحتم ولی جای دیگه باید لای پتو تکونش بدم. شما چیکار کردین؟ کس تونستید ترک بدید؟
مامان سارینا جون میدونم تاپیکت مال خیلی وقته ولی اگه دیدی جواب بده ممنون میشم. پسر منم فقط توی ننو م ...
سلام عزیزم.من بچم 9ماهه ک شد دیگه یه دفه ایی از سرش افتاد شب رو زمین گذاشتمش بهش شیر دادمو خواب رفت.دیگه هم نرفت تو گهواره یکم بهش فرصت بدین خودش از سرش میوفته
باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
مامان سارینا جون میدونم تاپیکت مال خیلی وقته ولی اگه دیدی جواب بده ممنون میشم. پسر منم فقط توی ننو م ...
سلام پستتون مال قبله ولی اگه دیدین ممنون میشم جواب بدین منم بچه امتو ننو فقط میخوابه کولیک داشت گذاشتمش حالا عادت کرده هفت ماه و نیمه اشه شما چجوری عادت ننو رو از سر بچه اتون بیرون کردین ؟
امتحان کن شبی که خستست رو پات تکون بده یا پشتشو ماساژ بده ببین میخابه، پسر من که قربونش برم ترک نکرد . شاید وقتی نی نیت راه رقت دیگه خودش نمونه تو گهواره
دختر من پنج ماهشه و خیلی اذیتم میکنه موقع خواب هرکار میکنم توی بغل یا روی پا یا حتی با شیر خوردن و پستونک و اینا هم نمیخوابه خیلی سختمه جایی میرم باید توی پتو بزارم تابش بدم
ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰