2777
2789
عنوان

ترک گهواره

| مشاهده متن کامل بحث + 6518 بازدید | 43 پست
عزيزم پسر من شبها خودش ميخوابه ميذارمش زمين اونقد چرخ ميزنه ميگرده بازي ميكنه يهو ميبينم خوابت البته ...

خوشبحالت من ارزو به دلم بچم یه بارخودش بخواب بره خیلی شیطونه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
من پسرم تا۱۸ماه تو گهواره میخوابید چن هفته پیش چون داشت دوسالش تموم میشد ازشیر گرفتم شبانمیخوابید ام ...

آخی..بیرون میرفتی چکارمیکردی

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترين روش به نظر من كريره حداقل تا يكسال داخل كرير بخوابه خوابش كه برد جاشو عوض كنيم

پسر من انقدر بد قلقه تو خواب....با مکافات میخوابه..کریر هم بعضی وقتها میخوابه.‌کلا خواب رو دوست نداره.خخخخخ

پسر من انقدر بد قلقه تو خواب....با مکافات میخوابه..کریر هم بعضی وقتها میخوابه.‌کلا خواب رو دوست ندار ...

پسرمن تایک ماهگی فقط توکریر بود بقیش گهواره

باورتون میشه دختر من که هفت ماهشه چندروزه گذاشتمش گهواره؟من عجیبترین مادر دنیام خخخ 

البته دلم میخاس رو زمین عادت کنه گاهی روزا میزاشتمش گهواره اما نود درصد رو زمین میخوابید..الان چندروزه میترسم از هزارپا میزارمش گهواره نصف شبم باز میزارمش زمین پیش خودم خخ البته قبلا رو تختم میخوابیدیم اما چون ترسبدم بیوفته زمینی شدیم خخ

خوشبحالت من ارزو به دلم بچم یه بارخودش بخواب بره خیلی شیطونه

پسر منم شيطونه از شيطوني خسته ميشه بيهوش ميشه بخدا 

دو سه شب پيش ساعت سه بيدار شدم ديدم نشسته رو ميز ☹️

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
باورتون میشه دختر من که هفت ماهشه چندروزه گذاشتمش گهواره؟من عجیبترین مادر دنیام خخخ  البته دلم ...

اخی..عادتش ندی بهتره.دخترت چهاردست وپامیره؟پسرمن تازه راه افتاده چهاردست وپا میره

سارینا غذا چی میدی بهش؟

من تقریبا همه چی.فرنی سوپ کته مرغ ماست

پسر منم شيطونه از شيطوني خسته ميشه بيهوش ميشه بخدا  دو سه شب پيش ساعت سه بيدار شدم ديدم نشسته ...

پسره من همش نق نق میکنه و شلوغی

پسره من همش نق نق میکنه و شلوغی

پسر من خداروشكر فقط نق نميزنه و گريه نميكنه وليييي خيلي شلوغه رسما ويرانگره 

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
آخی..بیرون میرفتی چکارمیکردی

میذاشتم رو پام البته قبل یه سالگی میذاشتم وسط چادر خودم از یه ورش میگرفتم یکی هم از سر دیگه چادرمیگرفت میشد گهواره تکون میدادیم تا بخوابه اما پدرمون درمیومداااااا🤕

میشه بگی کته چجوری درست میشه؟کامل بگو

شرمنده عزیز بچم اذیت میکرد نتونستم ج بدم.من برنجو خیس میکنم یه دوساعت بعد میریزم توقابلمه اب میریزم روش(روبرنجو یکم بگیره)روغنو. نمک هم میریزم بعد ابش ک خشک شد دم میکنم