2777
2789

داروی فوق العاده ایه. کاملا هم بدون عوارضه(من پرستارم و کارآموزی بخش گوارش که رفتم، هم از متخصص سوال کردم و کلی هم دربارش مطلب خوندم)

صبح ها یک یا دو قاشق غذا خوری میتونی مصرف کنی. 

خواهر زاده ی من از دو سالگی یبوست مزمن و شدید داشت(در حدی که موقع دفع از مقعدش خون میومد) الان هفت سالشه و هر روز پیدولاکس میخوره. فوق العاده‌ست.

خودمم مصرف میکنم گاهی( دو سه بار در ماه)

با خیال راحت مصرف کن.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
داروی فوق العاده ایه. کاملا هم بدون عوارضه(من پرستارم و کارآموزی بخش گوارش که رفتم، هم از متخصص سوال ...

ممنون از راهنمایت😍

یه سوالم این هست که روده رو از تنبلی در میاره ؟ چون شنیدم از اینو.

دو اینکه میترسم بدنم عادت کنه جواب نده چون سیلاکس هم اینطوری شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از راهنمایت😍یه سوالم این هست که روده رو از تنبلی در میاره ؟ چون شنیدم از اینو.دو اینکه میترسم ...

اتفاقا مزیتش اینه که بدن بهش عادت نمیکنه. یعنی باعث کم کاری و تنبلی روده نمیشه.(بعد از یه مدت هم تقریبا درمان میکنه. مثلا من دوماه هر روز مصرف کردم و بعدش دیگه لازمم نشد، فقط گاهیییی میخورم. ولی خواهرزادم روده هاش مشکل دارن متاسفانه و اصلا میوه و سبزیجات هم نمیخوره، برای همین توی این ۵ سال هرروز مصرف کرده)

ببین کلا مکانیزم اثرش اینه که مدفوع رو چرب و یه مقداری آب دار میکنه(همون لحظه ی خوردنش هم متوجه میشی، انگار آب و روغن داری میخوری) اثری روی روده ها نمیذاره(جذبِ سیستمیک نداره)

برای خوردنش هم، یک یا دو قاشق غذاخوری بریز توی ¼ لیوان آب جوش و مخلوطشون کن تا محلول بی رنگ بشه. بعدش بهش آبمیوه اضافه کن و بخور(یا اینکه باهاش شربت آبلیمو درست کن.) 

میتونی فقط هم با آب مخلوط کنی ولی خب بدمزه میشه یه ذره.

ما که خندان می‌رویم🧸☕

سیلاکس و برگ سنا اصلا استفاده نکن. این دارو ها مسهل هستن. یعنی اسهال آورن و باعث دفع بیش از حد مواد معدنی میشن.

اما پیدرولاکس(پلی اتیلن گلیکول) مواد معدنی رو دفع نمیکنه و اسهالت نمیکنه. شکل نرمال مدفوعی که روزانه باید دفع بشه رو دفع میکنه

ما که خندان می‌رویم🧸☕

تاپیک های دیگه‌ت رو هم خوندم

ببین ما خانوادگی مشکل یبوست داریم. من دفعم اگه هفته ای یکبار میشد، خداروشکر میکردم! در این حد داغون بودم. 

حتی یکبار توی مسافرت ده روز دفع نداشتم و سیلاکس خوردم، حالم بد شد(ببخشید واضح میگم، گلاب به روتون👼🏻😭) انگار مثل سنگ شده بود شکمم ولی از بالا اون سیکلاکسه داشت فشار میاورد، وسط جاده زنگ زدیم اورژانسِ عوارضی اومد دنبالم و رفتم بیمارستان😭 اونجا دیگه چهار تا شیاف گذاشتم تا خوب شدم😭

من همه ی راه های طب سنتی هم رفتم. خاکشیر خوبه، انجیر و برگه ی زرد آلوی خیس خورده هم خیلی خوبه. امااااااااااا هیچکدوم به خوبی پیدرولاکس نیستن(میگم که، من کلا درملن شدم باهاش) 

هرچقدر هم میخوای سرچ کن و ببین هیچ عارضه ی قابل توجهی نداره.

ما که خندان می‌رویم🧸☕