2777
2789

داروی فوق العاده ایه. کاملا هم بدون عوارضه(من پرستارم و کارآموزی بخش گوارش که رفتم، هم از متخصص سوال کردم و کلی هم دربارش مطلب خوندم)

صبح ها یک یا دو قاشق غذا خوری میتونی مصرف کنی. 

خواهر زاده ی من از دو سالگی یبوست مزمن و شدید داشت(در حدی که موقع دفع از مقعدش خون میومد) الان هفت سالشه و هر روز پیدولاکس میخوره. فوق العاده‌ست.

خودمم مصرف میکنم گاهی( دو سه بار در ماه)

با خیال راحت مصرف کن.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
داروی فوق العاده ایه. کاملا هم بدون عوارضه(من پرستارم و کارآموزی بخش گوارش که رفتم، هم از متخصص سوال ...

ممنون از راهنمایت😍

یه سوالم این هست که روده رو از تنبلی در میاره ؟ چون شنیدم از اینو.

دو اینکه میترسم بدنم عادت کنه جواب نده چون سیلاکس هم اینطوری شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون از راهنمایت😍یه سوالم این هست که روده رو از تنبلی در میاره ؟ چون شنیدم از اینو.دو اینکه میترسم ...

اتفاقا مزیتش اینه که بدن بهش عادت نمیکنه. یعنی باعث کم کاری و تنبلی روده نمیشه.(بعد از یه مدت هم تقریبا درمان میکنه. مثلا من دوماه هر روز مصرف کردم و بعدش دیگه لازمم نشد، فقط گاهیییی میخورم. ولی خواهرزادم روده هاش مشکل دارن متاسفانه و اصلا میوه و سبزیجات هم نمیخوره، برای همین توی این ۵ سال هرروز مصرف کرده)

ببین کلا مکانیزم اثرش اینه که مدفوع رو چرب و یه مقداری آب دار میکنه(همون لحظه ی خوردنش هم متوجه میشی، انگار آب و روغن داری میخوری) اثری روی روده ها نمیذاره(جذبِ سیستمیک نداره)

برای خوردنش هم، یک یا دو قاشق غذاخوری بریز توی ¼ لیوان آب جوش و مخلوطشون کن تا محلول بی رنگ بشه. بعدش بهش آبمیوه اضافه کن و بخور(یا اینکه باهاش شربت آبلیمو درست کن.) 

میتونی فقط هم با آب مخلوط کنی ولی خب بدمزه میشه یه ذره.

ما که خندان می‌رویم🧸☕

سیلاکس و برگ سنا اصلا استفاده نکن. این دارو ها مسهل هستن. یعنی اسهال آورن و باعث دفع بیش از حد مواد معدنی میشن.

اما پیدرولاکس(پلی اتیلن گلیکول) مواد معدنی رو دفع نمیکنه و اسهالت نمیکنه. شکل نرمال مدفوعی که روزانه باید دفع بشه رو دفع میکنه

ما که خندان می‌رویم🧸☕

تاپیک های دیگه‌ت رو هم خوندم

ببین ما خانوادگی مشکل یبوست داریم. من دفعم اگه هفته ای یکبار میشد، خداروشکر میکردم! در این حد داغون بودم. 

حتی یکبار توی مسافرت ده روز دفع نداشتم و سیلاکس خوردم، حالم بد شد(ببخشید واضح میگم، گلاب به روتون👼🏻😭) انگار مثل سنگ شده بود شکمم ولی از بالا اون سیکلاکسه داشت فشار میاورد، وسط جاده زنگ زدیم اورژانسِ عوارضی اومد دنبالم و رفتم بیمارستان😭 اونجا دیگه چهار تا شیاف گذاشتم تا خوب شدم😭

من همه ی راه های طب سنتی هم رفتم. خاکشیر خوبه، انجیر و برگه ی زرد آلوی خیس خورده هم خیلی خوبه. امااااااااااا هیچکدوم به خوبی پیدرولاکس نیستن(میگم که، من کلا درملن شدم باهاش) 

هرچقدر هم میخوای سرچ کن و ببین هیچ عارضه ی قابل توجهی نداره.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
تاپیک های دیگه‌ت رو هم خوندمببین ما خانوادگی مشکل یبوست داریم. من دفعم اگه هفته ای یکبار میشد، خدارو ...

عزیزم چطوری بخورم تا کمش کنم

من تا میخورم خوبم اما وقتی ول میکنم اگه یه ذره سفت بشه شکمم زخم میشه مقعدم

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

عزیزم چطوری بخورم تا کمش کنم من تا میخورم خوبم اما وقتی ول میکنم اگه یه ذره سفت بشه شکمم زخم میشه مق ...

حتما یه دکتر برو برای معاینه مقعد

ممکنه شقاق یا هموروئید داشته باشی....

من خواهر زادهم ۸ سالشه الان و از ۲ سالگی یبوست مزمن و هموروئید داشت، چون سنش مناسب عمل نیست هنوز عمل نکرده، اگه حتی یه روز پیدرولاکس رو نخوره دقیقا مثل شما فرداش به خونریزی میوفته مقعدش...

ولی من چون خونریزی نداشتم، به مرور با کم کردن پیدرولاکس و به جاش رعایت رژیم غذایی دفع هام طبیعی شد

من یکسال مداوم مصرف کردم و بعدش دیگه شااااید در شرایط مسافرت و مهمونی و... ماهی یکبار پیدرولاکس میخورم

آب جوشِ ولرم شده هم صبح ناشتا عالیه. دو تا لیوان بخور حتما

اگر دیدی تنها راه چاره همینه که هرروز پیدرولاکس بخوری، پس باید به چشم داروی ضروری بهش نگاه کنی

میتونی توی یه ذرههه آبجوش اول حلش کنی کامل، بعدش روش آبمیوه بریزی... اصلا مزهش رو نمیفهمی.

صبح به صبح دوتا قاشق بخور دیگه تا اخرِ روز خیالت راحته

ما که خندان می‌رویم🧸☕
حتما یه دکتر برو برای معاینه مقعدممکنه شقاق یا هموروئید داشته باشی....من خواهر زادهم ۸ سالشه الان و ...

من خونریزی ندارم تو این سه سال که سوزش دارم اگه خون اومده باشه سه یا چهار بار اونم خیلی کم من شاید یکماه دوماه هم بشه پیدرولاکس نخورم اما خونریزی ندارم فقط سوزش دارم

من کلا یک قاشق غذاخوری میریزم تو آب میخورم و کارم راه میوفته

من یبوستم حوریه که فقط اول مدفوعم سخته وگرنه بقیه اش نرمه و اون اولش کار رو خراب میکنه

و علائمم فقط سوزشه نه درد دارم نه خونریزی

یک بیرون زدگی هم دارم اندازه عدس که ریزه و نرمه اصلا سفت نیست و درد نداره

اصلا روم نمیشه برم معاینه برای اون قسمت

بیچاره دوسالشه هموروئید داره🥲بیرون زدگی هم داره؟

من خونریزی ندارم تو این سه سال که سوزش دارم اگه خون اومده باشه سه یا چهار بار اونم خیلی کم من شاید ی ...

ببخشید انقدر دیر به دیر میام جواب میدم😘❤️

اصلا خجالت نکش از معاینه ش، دکتراش روزی ۱۰۰ تا بیمار دارن میبینن و براشون کاملا عادیه

من هفته ی پیش عمل هموروئید کردم و واقعا راحت شدم(البته که ۳ روزِ اول به خدااااا رسیدم و هنوزم درد خفیف دارم)

من فقط بیرون زدگی داشتم همون اندازه شما تقریبا و وقتایی که خیلی وایمیستادم و سرکار میرفتم درد هم داشتم....

به نظرم حتما یه معاینه برو... شاید خدایی نکرده فیستول داره تشکیل میشه یا از داخل زخمه که اینجوری میسوزونه

البته که هرچقدر هم دارو مصرف کنی و عمل کنی باز هم پیدرولاکس یقهت رو گرفته....

صبح ها که ناشتایی بخور حتما... اگه اولش سفته ممکنه به خاطر این باشه که کم میخوری، چند روز ۱ قاشق و نصف بخور ببین بهتر میشه؟

ما که خندان می‌رویم🧸☕
ببخشید انقدر دیر به دیر میام جواب میدم😘❤️اصلا خجالت نکش از معاینه ش، دکتراش روزی ۱۰۰ تا بیمار دارن ...

نه وقتی یک قاشق میخورم خوبم

نه فیستول چه ربطی به بیرون زدگی داره اون که درد داره و آبسه من اصلا درد ندارم میگم

ببخشید انقدر دیر به دیر میام جواب میدم😘❤️اصلا خجالت نکش از معاینه ش، دکتراش روزی ۱۰۰ تا بیمار دارن ...

اشتباه کردی عمل کردی وقتی علایم دیگه ای نداری