2777
2789
عنوان

اکسم پیام داده

134 بازدید | 3 پست

چند باری کات کردیم برگشتیم بهم دوسش داشتم باهاش بهم خوش می‌گذشت ولی آخرش که کات کردیم دو روز بعدش تولد دوستم بود دور هم جمع بودیم بهش زنگ زدم و اینا گفتم بیا برگردیم بعد گفت نه و اینا دیدم یهو دوستم گوشی رو ازم گرفت دعوا کرد باهاش و اینا که دیگه عمرا نمیزارم بهت زنگ بزنه توعم حق نداری زنگش بزنی وقتی بهش گفتم چرا اینکارو کردی گفت که شنیدم آروم بهت ف.حش ن.اموس داد و اینا منم خیلی ازش بدم‌اومد ولی الان میبینم پیامک داده و داره مسخره بازی در میاره من خودمو زدم به اون راه که نمیشناسمش بنظرتون چیکار داره؟

میگم عنی که روش سیفون کشیدین 

دوباره دست میکنید از چاه درش میارید ؟

نکن خواهر من نکن

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
میگم عنی که روش سیفون کشیدین دوباره دست میکنید از چاه درش میارید ؟نکن خواهر من نکن

نههه نمیخوام بهش برگردم فقط کنجکاوم که چقدر گستاخه که باز اومده پیام داده چی میخواد دقیقا

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نههه نمیخوام بهش برگردم فقط کنجکاوم که چقدر گستاخه که باز اومده پیام داده چی میخواد دقیقا

حواستو پرت کن 

این ادم کار مهمی نمیتونه داشته باشه 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨