zahra_sobhani مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 558 عنوان به نظرتون 45 بازدید | 5 پست من همه دوستامو از زندگیم حذف کردم حتی صمیمیاشو ...دوستی خاله خرسه ...یه مشت حسود و بی معرفت هر چقدر خوبی کردم حالیشون نشد دوستی دخترا مزخرفه 1403/05/18 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 10014 شما دوست های مزخرفی داشتی✅ خدایا دوستت دارمممم ❣❣
zahra_sobhani مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 558 شما دوست های مزخرفی داشتی✅ باور کن بهتریناشم باز مزخرف از اب در اومدن همش امار میگیره طرف ببینه من چکار کردم از من عقب نمونه انگار مسابقس دگ حذفش کردم بقیشونم هر چی خوبی میکردم نمیفهمیدن یادشون میرف
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 10014 باور کن بهتریناشم باز مزخرف از اب در اومدن همش امار میگیره طرف ببینه من چکار کردم از من عقب نمونه ان ... خب آدما میان و میرنتقریبا هیچ کس موندگار نیست بیخیال...دوست های بهتر...آدمای بهتر خدایا دوستت دارمممم ❣❣
zahra_sobhani مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 558 خب آدما میان و میرنتقریبا هیچ کس موندگار نیست بیخیال...دوست های بهتر...آدمای بهتر گاهی حس میکنم نکنه مشکل از منه ولی واقعا ادم با معرفتیم تو دوستی
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 10014 گاهی حس میکنم نکنه مشکل از منه ولی واقعا ادم با معرفتیم تو دوستی نه عزیزممن مدتی تصمیم گرفتم با هیچکس دوستی نزدیک نداشته باشمخیلیا رو از زندگیم حذف کردماما الان بعد مدت ها تصمیمم عوض شده...چون دیدگاهم تغییر کردهو میخوام دوست های جدید و خوب پیدا کنمآدم نیاز به ارتباط و دوستی داره بالاخره خدایا دوستت دارمممم ❣❣