2777
2789
عنوان

دروغ ب شوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 21 پست

من از شوهرم نمیترسم که بخوام دروغ بگم یعنی از هیچکس نمیترسم

به نظرم ادم باید خیلی بدبخت باشه که از یه ادم بترسه و دروغ بگه ولی از خدای اون ادم نترسه و دروغ بگه

جمله سنگین بود یه هفته سایت و تعطیل میکنن دوستان

گفتم در جریان باشین😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
خخخ شیطون بفهمه وای بحالته ها

اره خدارو شکر نفهمید ولی کلا همیشه استرس داشتم کوفتمم میشدا ولی بازم میرفتم😁😁

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا فسنجون یا خورشت به آلو برام راحته....وای الکی هی میگم وای از صبح پای این غذا بودم،فسنجون خیلی سخته....هی کارامو براش بزرگ جلوه میدم.....

رخت عزا را از تن به در نکنید.....اینجا ایران است.....
مثلا فسنجون یا خورشت به آلو برام راحته....وای الکی هی میگم وای از صبح پای این غذا بودم،فسنجون خیلی س ...

اخ چه زرنگی خواهر

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

من و شوهرم از روزي كه با هم دوست شديم همه چيز  رو به هم گفتيم  و هيچ چيزي رو از هم پنهان نكرديم و پيش قدم هم خودم بودم،يعني صبر نكردم ببينم اول كه آيا اون ميگه كه بعد من بگم.از رابطه هاي قبليم هم با جزئيات گفتم و اون هم خيلي عادي برخورد كرد بدون اينكه به خودش اجازه بده بيشتر از چيزي كه من ميگم سئوالي بپرسه.و از اول هم معتقد بودم كسي كه مجبور باشم باهاش به خاطر افكار و عقايدش  صادق نباشم آدم مناسب من نيست.و الان هم خيلي از انتخابم راضي هستم.وهمونقدر كه شوهرم براي من روشنفكر و ليبراله،من هم در مقابل همينطور هستم.