2777
2789
عنوان

پروتز سینه 😔

457 بازدید | 14 پست

سلام خانمای عزیز من بندرعباس زندگیم میکنم سینه هام به شدت کوچیکه خیلی بدفرمه به خدا جفت سینه هام رو هم سایز 60 نمیشه ، می‌خوام پروتز کنم اما دکتر خوب سراغ ندارم یه دکتر خیلی خوب پیشنهاد بدین چه تهران باشه چه شیراز چه  بندر فرقی نداره فقط دکتر خوبی باشه ، دیگه اینک کسی پروتز کرده چه جوره راضی بودین ؟؟

عوارض داره؟

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میتونی بیای تهران؟ دکتر اعظم صلاتی کارش خیلی خوبه من چند سالی هست عمل کردم پروتز باهاش میتونی هم پیجشو فالو کنی مشاوره انلاین کنی یا از اینجور کارا ولی خیالت راحت خیلی پزشک خوبی هست کلی هم راهنماییت میکنه

من دقیقا سینه های کوچیکی داشتم انگار از چهارده سالگی رشدم متوقف شده بود، هشت روزی هست عمل کردم و چون بافت سینه هام کم بود پروتز زیر عضله گذاشتن.

اینجوری که فهمیدم علائم برای هرکسی متفاوت هست مثلا من اصلا کبودی ندارم ولی ورم یکم هست،درد داشتم تا چهار پنج روز که هرچی میگذره کمتر میشه و امروز کامل برطرف شد. دردم فقط خود سینه و پشت کمرم بود،از عملم راضی بودم امیدوارم تصمیم درست بگیری و دکتر خوبی پیدا کنی چون هم سلامت کلی بدنت مهمه هم تخصص و مهارت دکترت