2777
2789
عنوان

امروزم نشد

217 بازدید | 13 پست

من دیگه طاقتم تموم شده امروز دکتر گفته بود بیا زایشگاه گفتم حتما آمپول فشار میزنه زایمان کنم ولی بعداز معاینه گفتن ۱سانت باز شده برو خونه هفته دیگه بیا

سزارین نمیخاستین یا دکتر نذاشت؟

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزای تند بخور

پیاده روی کن تو خونه 

اینارو دکتر به دخترخالم گفته بود برا زایمانش

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

اخه سزارين كه ترس نداره 

اونهمه درد بكش جيغ بزن از جاي به اون حساسي سر بچه به اون بزرگي در بياد ولي سز نشو 

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
اخه سزارين كه ترس نداره  اونهمه درد بكش جيغ بزن از جاي به اون حساسي سر بچه به اون بزرگي در بيا ...

نمیدونم چرا ولی فکر سزارین هم دیوونم می‌کنه

همش میگم من اگه بیهوش بشم دیگه بهوش نمیام

از اینکه جاییم هم زخم باشه بشدت معذبم

میدونید خیلی غصه خوردم امروز  دخترم کلاس اوله نتونستم باهاش برم چون دکتر گفته بود اول وقت زایش ...

نی نی که به دنیا یاد دخترتون یادش میره که کلاس اول باهاش نبودید. عوضش بیاد خونه شما هستید.

حسبنا الله و نعم الوکیل