2777
2789

سلام من از جاهای شلوغ و رفت و امد زیاد متنفرم  اصلا نمیتونم بشینم  حق دارم یا چی؟

احساس خفگی میکنم

دلم میخاد فرار کنم فقط 

جاهای که کم ادم هست

کم رفت و امد خوشم میاد

شما چطور هستید؟

رفتارم طبیعه یا نه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آدم احتماعی  ای هستم اما الان چند ماهه بیرون آدم هارو میبینم حس بدی میگیرم نمیدونم چرا🙁🤦🏻‍♀️

دلم نمیخواد صورت هیچ کی نگاه کنم سرمو میندازم پایین حالم بد میشه ببینم بعضی هارو حتی غریبه🤦🏻‍♀️

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من اینجوری ام

چون عاشق آرامشم

جاهای شلوغ پر سر و صداست

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

نمیدونم والا

علائم افسردگیه اینا 

هیچی خوشحالت نمیکنه ؟ 

کلا خنثی میشی نسبت ب اطرافت من ی تیکه اینجور شدم ب لطف قرصایی ک برا درمان وسواس مصرف میکنم خیلیی بهتر شدم

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

عزیزم اگر درونگرایی کاملا طبیعیه 

منم درونگرام حتی تو خونم دوست دارم بیشتر تو اتاق باشم تا تو هال پیش بقیه 

و بقیه باید این شخصیتت رو قبول کنن نمیتونی خودتو مجبور به ارتباط گرفتن با بقیه بکنی ...البته اگر درونگرا باشی 

چون افراد افسرده هم همینجورین تقریبا

but people can go From people you know to people you Don't