2777
2789
عنوان

سنگ کلیه درحاملگی

338 بازدید | 21 پست

دوماه پیش کلیه هام شدید درد گرفت درحدی ک بیمارستان رفتم مورفین زدن بهم دکتر اورژانس گفت سنگ کلیه دفع کردی ولی دو سه هفته بود کلیه هام تیرمیکشید احساس میکنم سنگ توکلیم گیر کرده الآنم ک پنج هفته نمیدونم دکتر برم یانه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسکن تو بارداری بد هست بزنی مخصوصا الان که زیر سه ماه هستی باید مراقب سلامتیت باشی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

عزیز اول یه سونو برو تا مطمئن شی انشالله دفع کردی درد زمانیه که داره دفع میشه همسرم همین دو هفته اخیر درگیر سنگ کلیه بود سوالی داشتی حتما کمکت میکنم چون ماهم از تجربه بقیه نتیجه گرفتیم اما اول برو سونو اگر تب و لرز نداری اگر ادرارت نرماله و شفاف اگر الان درد نداری دست و پات ورم نداره انشالله دفع شده

عزیز اول یه سونو برو تا مطمئن شی انشالله دفع کردی درد زمانیه که داره دفع میشه همسرم همین دو هفته اخی ...

سونوگرافی انجام دادم ورم کلیه فرستادم سی تی اسکن ضرر داره خوب برای بچه 

ورم کلیه واسه سنگه عزیز دیگه.نه سی تی نرو اما بعد دردا رفتی سونو یا قبلش؟

دو سه ماه پیش  اورژانس بودم مورفین زد بهم دیگه پیگیری نکردم تاپنج شنبه ک رفتم سونو گفت ورم کلیه باید سی تی اسکن بدم واضح تره 

دو سه ماه پیش اورژانس بودم مورفین زد بهم دیگه پیگیری نکردم تاپنج شنبه ک رفتم سونو گفت ورم کلیه باید ...

میخوای انجام بدی؟

تا میتونی آب بخور.

متخصص کلیه خوب برو.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍