2777
2789

هوشبریا کار سختی ندارن تاجایی ک من دیدم فقط باید علائمو چک کنن طول عمل بالاسر بیمار بشینن ،سختیشون جایی ک برا بیمار مشکلی پیش بیاد ک باز متخصص بیهوشی هس ولی فک کنم بازار کار ب اندازه اتاق عمل و پرستاری نداره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هوشبریا کار سختی ندارن تاجایی ک من دیدم فقط باید علائمو چک کنن طول عمل بالاسر بیمار بشینن ،سختیشون ج ...

آره از بارار کارش میترسم یکم

از یه اتاق عمل پرسیدم گفتش فقط پرستاری استخدامت تضمینه بین این سه تا کادر درمان

اتاق عمل بنظرم سختتره چون باید سر عمل باشی حالا بستگی داره موقع عمل نقشت چی باشه ولی اگ دستیار پزشک باشی باید حواس جمع باشی و همه وسیله ها رو بشناسی شنیدم اونایی ک اد حراح میشم حقوق خیلی بالایی میگیرن این بازار کارش بهتر از هوشبریع

پرستاری خودم چند روز دیگه طرحم شروع میشه ، حقیقت اینکه مثل بقیه رشته های کادر درمان استرس داره ، بستگی ب بخشی ک هستی میتونه کارت زیاد باشع یا کم ک اغلب کار زیادع و شیفتاهم باز بستگی ب بخش و بیمارستان داره ولی اکثرا زیادن در ماه نسبت ب حقوق دریافتی ، حقوقشم تاحایی شنیدم دیگه ۱۳ تا ۱۵ هس ولی بازار کار خیلی خوبی ذاره

اتاق عمل بنظرم سختتره چون باید سر عمل باشی حالا بستگی داره موقع عمل نقشت چی باشه ولی اگ دستیار پزشک ...

آره راستش من فقط یه اشنا داشتم تو اتاق عمل گفتش کار ما خیلی خسته کنندس

پرستاری خودم چند روز دیگه طرحم شروع میشه ، حقیقت اینکه مثل بقیه رشته های کادر درمان استرس داره ، بست ...

شما تو طرح چقد میگیرین؟ 

شیفت ها مثلا چند ساعت در روزه

دبیری خب میدونی از جهت راحتی خیلی خوبه تعطیلات خوبه استرس اونقدرا نداره حقوقشم ولی هب باز کمتره دورا ...

دوران دانشجویی اگه خوابگاه نباشی 8 تومن میدن سالای اول تدریس هم مثل اینکه همین حدوده

شما تو طرح چقد میگیرین؟ شیفت ها مثلا چند ساعت در روزه

من چند روز دیگه شروع ب کار میکنم و رتجب حقوقش دقیق نمیدونم ، ولی شیفت صبح از ساعت ۷ تا ۱و نیم /شیفت عصر از ۱و نیم تا ۷و نیم /و شیفت شب از ۷ شب تا ۷ صبح روز بعد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز