2777
2789
عنوان

شما تواین موقعیت چکارمیکنید

62 بازدید | 9 پست

شوهرم بارها خیانت کرد وبخشیدم چ جنسی چ موارد دیگه

اونم بخاطر بچم تحمل کردم

درحدی ک مرضی شک گرفتم ومدام استرس واضطراب وداشتم ک‌مبادا دوباره خیانت ببینم

بعد یمدت چند روز پیش فهمیدم داشته از سرکار برمیگشته دختری وتومسیر میبینه سوارمیکنه میرسونه شماره هم میگیره

داغوووون شدم

الان هم باید بمونم؟

ب ۱۴۸۰ زنگ زدم میگن فرصت دوباره بهش بده😭😔حس میکنم موندنم فقط غرورمو میشکونه و اون پروتر میشه

۲۳ سالمه

بچم ۵ سالشه

شوهرم ۳۲

اینم بگم مبتلا ب ویرووسhpv شدم

مطمئنم از خودش بوده چون مطمئنم روابط خارج از ازدواجو داشته

این بشر اگ این موردو نداشت خیانت نمیکرد عمرا بفکر جدایی بیفتم هرچند اخلاقای خوب وبد هم داره

هم خیانتش برام غیرقابل تحمل شده واقعا روح و روانم آسیب دیده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد جدایی معلوم نیست بچم پیشم بمونه یا ببرتش

خو پس چرا از ما و کسایی که اطلاعات کافی داشتن یا نداشتن شون معلوم نیست میپرسی و تصمیم میگیری؟ این مسئله جدی و مهمیه؛ در اولین فرصت برو پیش یه فردِ مناسب ( وکیل یا مشاور ) اونا بهتر کمک و راهنماییت میکنن

خو پس چرا از ما و کسایی که اطلاعات کافی داشتن یا نداشتن شون معلوم نیست میپرسی و تصمیم میگیری؟ این مس ...

اره میدونم ولی کلا میگم از شناختی ک از همسرم دارم میدونم بخاطر اذیت کردنم بچمو خواهد برد

اره تاحدودی حمایت میکنن ب توان مالیشوناره ی کاری دست و پا میکنم دیگ طلاق وشرایطش سختی داره

اگر خانوادت حمایت میکنن و میتونی شاغل شی حتما جدا شو 

سنی نداری 

مجدد میتونی ازدواج کنی 

مطمئن باش بچه ام میده به شما 

همچین مرد هوس بازی دنبال بچه نگهداشتن نیس 

باز از مشاوره مشورت بگیری خیلی بهتره 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم