2777
2789
عنوان

خانما شوهرم

308 بازدید | 13 پست

خانما من تو دوران عقدم ببخشید که میگم ولی همسرم مشکل خ.ا شدید داره این که میگم یعنی چند بار در روز و حتی تو مهمونی و جمع های فامیلی و دوستانه . متاسفانه بین دوستان و فامیلم به همین ویژگی می شناسمش . به نظرتون راهی برای اصلاحش هست یا طلاق بگیرم؟ از طرفی از بچگی دوسش داشتم و میگم نکنه چون جوونه اینطوریه یا گرم مزاجیش یا مثلاً من کوتاهی می کنم

برید مشاور‌

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیتونم با همچین مردی بمونم 

عیبی که انقدر تابلو باشه که همه بدونن برام قابل تحمل نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مشکل خ .ا چیه ؟

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

وقتژ همچین عیبی داره چرازنش شدی؟ طلاقتوبگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مشهورم شده لامصب توی جمع چطور کارشو میکنه؟مطمئنا رابطش با شما به مشکل میخوره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

یا خدا یعنی در این حد،اطرافیان چه جوری فهمیدن ،اینش خیلی ترسناکه،که آدم انقدر مریض باشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
باورت میشه هر وقت ببینیش یه پتو کشیده رو خودش داره...

وقتی  تو عقد که همه هاتن دنبال اینن با نامزد شون خلوت کنن اینجوریه بعد ها چی میشه ،عزیزم دوستانه میگم مجبور نیستی بمونی و بسازی و بسوزی،این دوران برا شناخت جونتو بردار فرار کن

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت