2789
عنوان

استاد خوب

533 بازدید | 11 پست

بچه ها من پشت کنکوری ام و رشتم تجربیه از پارسال مشکل انتخاب استاد دارم سر درس ریاضی و فیزیک از کرمی خوشم نیومد اریان هم حس میکنم سر جلسه میمونم نمیدونم میشه یه استاد خوب بگید باهاش بتونم پیش برم و خودتون نتیجه گرفته باشید

میگذره میرسیم میبینیم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک خدم استفاده نکردم نمیدونم ولی یه کانال هست ب نام کانال نخبگان کوشا برا ریاضی ی استاد صابر دارن میگن خیلی خوبه و خیلی ازش تعریف شنیدم میخای امتحان کن ببین چجوریه چون منم فقط تعریفشو شنیدم خدم تا حالا تدریسشو نداشتم 

لطفا هر کس امضامو میبینه با قلب مهربونش برای حاجت رواییم یه صلوات بفرسته 🙏💛

واقعا عجیبه که با کرمی ارتباط نگرفتی من با ملاک پور نوشتم کلاس بعد پشیمون شدم وقتی تدریس کرمی رو دیدم وکلاسمو تقیر دادم این وسط 1میلیون و500ضرر کردم اما الان با کرمی ارامش دارم

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

واقعا عجیبه که با کرمی ارتباط نگرفتی من با ملاک پور نوشتم کلاس بعد پشیمون شدم وقتی تدریس کرمی رو دید ...

خیلی اروم تدریس میکنه 

یه جلسه یکم دیدم نمیدونم بد نبود ها استاد دیگه ای پیدا نکردم همون میبینم

وسواس بخرج نده باهرکی شروع کردی تا ته خط برو نباشه وسط سال دبیر عوض کنی

هر انتخابی کردی تا ته خط باهاش برو جلو

خیلی اروم تدریس میکنه

من روز بعد میبینم میزارمش رو 2 ایکس دیگه خوبه  

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

وسواس بخرج نده باهرکی شروع کردی تا ته خط برو نباشه وسط سال دبیر عوض کنیهر انتخابی کردی تا ته خط باها ...

ببین من اریان دیدم میفهممش خب ولی حس میکنم سر کنکور میمونم باهاش پیش برم خیلیا میگن خوب نیس با کرمی نمیفهمم خیلی اروم میگه نمیدونم چیکار کنم