2777
2789
عنوان

خدایا شکرت

391 بازدید | 13 پست

خداجون یهویی شکرت

بابت هرچی که دادی وهرچی که ندادی

اینکه هر صبح بیدار میشم ونفس میکشم

اینکه هنوز میتونم بخندم

اینکه از خیلی از چیزا شاد میشم

اینکه ادمهایی اطرافم هستن که دوسشون دارم و دوستم دارن

اینکه عاشقم وعاشقی میکنم

میدونم گاهی بد بودم، گاهی باهات قهر کردم، باهات دعوا کردم ولی همیشه از ته قلبم دوستت داشتم

خداجون تو رو به خودت قسم میدم ،به رحمان و رحیم بودنت قسم میدم.به بندگان برگزیده وشایسته قسمت میدم

خدا جون تورو به تمام شب زنده دارا وروزه دار ونمازگزارات قسمت میدم

حاجت تمام حاجتمندا رو الساعه اجابت کن

ای کس بی کسان و پناه بی پناهان

به بیماران سلامتی عنایت کن، به چشم انتظاران فرزند سالم وصالح ببخش، به گرفتاران وسعت رزق و روزی حلال عطا کن، به مجردان ازدواجی مناسب قسمت کن

خدا جون بیشتر از همیشه دوستت دارم حتی اگه بنا به مصلحتی حاجات من رو عنایت نکنی

خدای من دوستت دارم با اینکه روسیاه و گناه کارم..اگه من رو از خودت برونی جایی برای رفتن ندارم .خداجون دوستت دارم حتی اگه جهنم عاقبت من باشه. منو ببخش منه بنده ی کوچیکتو ببخش..میدونم منو دوست داری ببخش که گاهی یادم میره..

خدایا فرمودی بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا

خدا جون قربون تموم مهربونیات

یهویی شکرت

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت

این را به کسی گو که تو رانشناسد

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوبه بین اینهمه گلایه و مشکل یکی هم پیدا شد بگه خدایا شکرت 🙏🙏🙏👌👌👌

اره ی حس خوبی دارم امشب هیچ اتفاق خوبی هم نیفتاده فقط ی احساس خوب داشتم خواستم با دوستام شریک شم

گفتی که مرا عذاب خواهـــی فرمود من در عجبم که در کجا خواهد بود؟ آن‌جا که تویــــی عذاب نبوَد ...

چقدر قشنگ🖒🖒

چقدر این تاپیکت خوبه تو این حال متلاطم و گرفته ام لبخند رو لبم آورد ممنونم

قربونت برم گلم😍 یاد خدا واقعا ادمو اروم میکنه

خداي خوب و مشتي من قوربونت بشم دورت بگردم خيلي خاطرتو ميخام مرسي كه هستي و اينقدراين بنده ي ناچيزتو دوست داري خداجونم هميشه همينجور زياد دوسم داشته باش😍😍😍

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

ياس جان ممنون كه با اين تاپيك قشنگت باعث شدي ما يه بار ديگه خدارو شكركنيم🌹🌹🌹

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!