2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 148 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه دختر عفونت قارچی میگیره؟فکر نکنم.فکر کن لباس بد میپوشی.ساپورت و شلوار تنگ

ن ازپودرموبرگرفتم 😢😢😢اولین بار۶سال پیش زدم گرفتم ازاون موقع روم نشدبرم دکترالانم شدیدبودرفتم طاقت نداشتم 

دامن بدون لباس زیر بپوش.با دستمال توالت خشک کن خودتو.کرم موضعی کلوتریمازول بزن.اگه قارچی باشه قرص مت ...

اره دادقرص مترانیدازول با چندتادیگه فک کنم پمادمم همین باشه نمیدونم  تومطبم شستشودادگفت اوضات خیلی بیریخته پوستتوداغون کرده

پیاز قاچ کن بریز توی اب جوش و بعد که اب پز شد درش بیار و اون اب تو قابلمرو یه لیوان بخور . دامن پات کن تو خونه که جایی نمیخوای بری و لباس زیر نپوش و بعد از دستشو خودتو با حوله مخصوص خشک کن نه دسمال .  مایعات زیاد بخور تا دفع بالایی داشته باشی . 

حالا یه مدت اصلاح نکن چه اجباریه.موبر و این چیزا هم که بدتر میسوزونه.فکر کنم نابود کردی خودتو.من کلوتریمازول به دختر یک سالم زدم برا دونه های قارچی جای پوشکش خوب شد خیلی سریع

ن کلاسوزش داشتم مخصوص پودرمیزدم اتیش میگرفتم باژیلتم میزدم میسوخت

دکتر بهت انتی بیوتیک نداد؟منم سوزش ادرار داشتم هم عفونت رفتم دکتر خوب شدم 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
پیاز قاچ کن بریز توی اب جوش و بعد که اب پز شد درش بیار و اون اب تو قابلمرو یه لیوان بخور . دامن پات ...

دامن پوشیدم 😣😣پیش بابام خجالت میکشم بااین وضع اولین بارم دامن میپوشم😣😣😣ینی خوب میشم مال خیلی وقته .ببخشیدانزدیک مقعدمم میسوزه😣