2777
2789
عنوان

میخام کات کنم

593 بازدید | 29 پست

میخام با یه دختری کات کنم ( پسرم ) خیلی ازش خوشم میاد عاشقشم مهربونه ولی ازم ۵ سال بزرگتره می‌دونم اگر اسم کات بیارم داغون میشه خیلی زندگی سختی داشته تازه جون گرفته میترسم یه بلایی سرش بیاد . نمیدونم چیکار کنم خیلی گیجم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ سال کوچیکترم ازش

نمیتونستید همون موقع آشنایی که حسی در کار نبود یه بهونه می آوردید و تموم می‌کردید . البته الان هم دیر نیست همین که ازدواج نکردید خوبه . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

همون اول نمیدونستی ۵ سال ازت بزرگترع؟تو ک باهاش اوک نبودی بیخود کردی رل زدی ک الان می خوای با رفتنت ...

خیلی زود وابسته شده وگرنه من هی میخاستم کات کنم هی ترسیدم بلایی سرش بیاد 

۵ سال کوچیکترم ازش

ینی فقط بخاطر سن؟ 

خب سن که یه عدده 

اگه واقعا همدیگه رو دوست دارین که باهم دیگه بمونین

فکر نمیکنم سن مشکلی توی رابطتون ایجاد کنه

از همه چیز دنیا فقط پتو و بالشمو دوس دارم :) دارای اخلاق سگی که متاسفانه درستم نمیشه _ یه عدد سینگل به گور :) _ نیازمند یه هاپوی کوشولو :>

خیلی زود وابسته شده وگرنه من هی میخاستم کات کنم هی ترسیدم بلایی سرش بیاد

واسه دلسوزی با کسی نمون . همون بهتر که تمومش کنی . اون دختر هم ممکنه موردای بهتر از تو سر راهش بیاد پس بکش کنار تا باد بیاد 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️