2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

418 بازدید | 16 پست

سلام. من 27 سالمه یکسال ونیمه جدا شدم دخترم چهار سالشه. با یه اقای دوست شدم ک تو عقد جدا شده. یکسال ک باهمیم. از اولم بهم گفت قول ازدواج نمیده. باهم محرم شدیم. ولی من بشدت دوسش دارم. نمیدونم چیکار کنم. بابای سحتگیری داره و همچنان براش دنبال دختر هستن. مگ من دل ندارم.دوس دارم واس خودم بمونه حتی اگ ازدواج نکردیم حاضرم همینجوری باهاش بمونم. از اینورم میدونم چون بچه دارم فکر کنم از حرف اطرافیان میترسه. با مامانش دوست شدم. مامانش گفته من مشکل ندارم. ولی گفت نمیدومم شاید پسرم پیش خودش فکر کنه ک این جدا شدع دختر بهش ندادن رفته کسی و گرفته ک بچه دارن. میگ مردم همیشه حرف میزنن. بمن میگ ان شاء الله ک قسمت هر چی ک بشه صلاح باشه.. الان حسم میگ مامانش ته دل موافق نیس. خب دخترمو چیکار کنم. اونم گناه داره. از اینورم یعنی خدا نباید هوامو داشته باشه بچم و با خودم نگه داشتم اونوقت بشه این. پسری ک باهاش هستم 31. من چیکار کنم. میگم شاید همه چی معجزه شه بعد نظرش عوض شه. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی قلبا نمی خوادت اصرار نکن چون ممکنه به یه تجربه تلخ دیگه منجر بشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

چرا برای خود تون ارزش قائل نمیشید چرا رفتاری میکنید که همه فکر کنن زباله دور ریختنی هستید واقعا دلت برای خودت اگه نمیسوزه برای بجه ات بسوزه سنگین و رنگین باش تا مثل آدم برات خواستگار بیاد 

بعیده ازش شوهر دراد

پسر خوبیه با بچم بازی میکنه دوسش داره هر چی بخواد مت یه پدر هم فراهم میکنه هم میخره. ولی نمیدونم این وسط چیه. میگ من ازدواجی نیستم. از اینورم دوروز قهر بودیم. مامانش گفت انقدر عصبانی بوده ک تو خونه جرات نداشتیم حرف بزنیم. دوست داشتنشو نشون میده. بهم یبار گفت. نمیتونم بگم هر چقدر بگم باورت نمیش. ک بابام چ اخلاقی داره.. گف من 30 ساله میشناسمش. گفت من جرات ندارم باهاش حرف بزنم میخدای خودت حرف بزن

عزیزم شما که گناهی نداری بلاخره گذشته ای بوده و به خیر تمام شده ، خدا بهترین رو برات رقم بزنه ،به دخترت برس و اون آقا اگر واقعا شما رو بخواد هیچ کس و هیچ چیز جلوش رو نمیتونه بگیره و مانعش بشه ،شما هم حق زندگی خوب و آرومی رو دارین بسپار به خدا درسته دوستش داری ولی خدایی نکرده در آینده با ایشون به مشکل بخوری بزرگترین ضربه رو شما می خورین پس بذار اون آقا تصمیم بگیره و برای داشتن شما تلاش کنه، مطمئنا وقتی خود آقا پا پیش بذاره در آینده زندگی آرامتری خواهی داشت

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

خودتو علاف این آدم نکن . دوست داشتن باید برای کسی باشه که دوست دارهه . این تو رو دوست نداره یه مدت باهات بوده الان دیگه سیر شده با زبان بی زبانی داره بهت میگه تمامش کن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

عزیزم شما که گناهی نداری بلاخره گذشته ای بوده و به خیر تمام شده ، خدا بهترین رو برات رقم بزنه ،به دخ ...

مرسی از حرفای قشنگت

بعضیا یجوری حرف میزنن. انگار چ گناهی کردیم. خدا شاهد بوده. ک تو زندگی قبلیم شوهرم پنج بار خیانت کرد. اخرم با یک نفر خوب شد. اومد وکالت داد برای جدایی. گفت بچتم مال خودت. من گناهی نکردم. جدا هم شدم. دوست داشتم با کسی هم باشم گناه نباشه. مث خیلیا هر روز با کسی نبودم ک بخوام مث یه دستمال باشم. خواستگار 42 ساله هم اومده بود ک دخترشو عروس کرده بود.یعنی  15 سال بزرگتر. . اون خانم بالاتر میگ وقتی میتونه باکره بگیره.. دخترای الانم همشون باکره نیستن. خیلیا مجردن با چند نفر رابطه هم داشتن. من فقط یه ازدواج داشتم اونم قلنونی و این اتفاق افتاد گناه نکردم. کاش بعضیا با حرفاشون دل نشکنن