malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1612 عنوان بیاین ی لحظه 110 بازدید | 11 پست دخترم ۵۳ روزشه میخوام گوششو سوراخ کنم خیلی استرس دارم ببرم مطب بهتره؟چه کنم دارم دیوونه میشم😂😅 ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡ 1403/05/18 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86966 دختر من سه ماهش بود خیییییلی زجر کشید دکتر مطب هم بود یک لحظه حس کردم بچم ... استغفرالله بدترین روز عمرم یادم نیار
malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1612 دختر من سه ماهش بود خیییییلی زجر کشید دکتر مطب هم بود یک لحظه حس کردم بچم ... استغفرالله بدترین روز ... میشه بپرسم چرا؟ ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1612 ببر درمانگاه درمانگاه یا مطب؟کدوم بهتر سوراخ میکنن؟ ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1612 دختر من سه ماهش بود خیییییلی زجر کشید دکتر مطب هم بود یک لحظه حس کردم بچم ... استغفرالله بدترین روز ... اگه انقدر سخته سوراخ نکنم فعلا😥 ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
خاانوم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 588 درمانگاه یا مطب؟کدوم بهتر سوراخ میکنن؟ دخترم یکماه بود بردم درمانگاه سوراخ کردن اصلنم درد نداش گریه هم نکرد
malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1612 دخترم یکماه بود بردم درمانگاه سوراخ کردن اصلنم درد نداش گریه هم نکرد اوف پس چرا این خانوم دیگه اینجوری میگه قلبم از جاش کنده شد انقدر استرس دارم ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
خاانوم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 588 اوف پس چرا این خانوم دیگه اینجوری میگه قلبم از جاش کنده شد انقدر استرس دارم شاید دکتره بلد نبوده فقد بچه رو اذیت کرده🥲
malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1612 شاید دکتره بلد نبوده فقد بچه رو اذیت کرده🥲 وای خداکنه من ب پست همچین دکتری نخورم بنظرتون سن دخترم مناسبه؟ ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡