2777
2789
عنوان

از غیرتی شدنای شوهرتون بگید

196 بازدید | 13 پست

خودم بگم 

رفته بودیم برا خرید عقد 

رفتیم که من پیرهن بخرم برا مراسممون 

یه لباس بود ۸وخورده 

خوشم اومد ازش چشممو گرقت 

قبلشم خودش گفت هرچی میخوای بخر من مالی مشکل ندارم 

خاله رفتم اتاق پررو و پوشیدم دیدم قشنگه 

روم نشد راستش ، که بخوام همینطوری بزارم اون حساب کنه 

دیگه موقعی که فروشنده تورات حساب کنه گفتم اجازه بده اینو خودم حساب کنم ، قیمتش زیاده 

یهو چنان عصبی شد ، گفت هروقت مُردم اونوقت دست تو جیبت کن😅😅 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

چه خوب

من دوست دارم این مدلی

کلا بگه تو دست تو جیبت نکن😐😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

چه خوبمن دوست دارم این مدلیکلا بگه تو دست تو جیبت نکن😐😂

حالا شوهر من بود می‌گفت من از کجاااا بیارم اگه خودت میدی پولشو بردار 🤣

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شوهر من بود می‌گفت من از کجاااا بیارم اگه خودت میدی پولشو بردار 🤣

شما بردار بعد بگو عزیزم من جلو مغازه با گوشی صحبت کنم

بعد دیگه برنگرد

مجبور میشه حساب کنه😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اون موقع هنوز دوست بودیم خواستگاری نیومده بود مناسبت بود خودش از قبل گفته بود واست طلا میگیرم تا 30 میلیون من از یه مدل خوشم اومد 37 تومن بود خودم فهمیدم گفتیم بریم مغازه های دیگه ببینیم ولی همچنان چشمم روی اون بود  رفتیم مغازه دیگه یهو گفت بریم همون مغازه اولیه رفتیم گفت آقا اون دستبند میارین فروشنده هم گفت معلوم بود خانومت چشمش اینو گرفته گفت آره بخاطر همین برگشتیم کارت کشید گفت یه دقیقه اینجا بمون تو من برم جایی بیام رفت با کارت پول نقد برگشت خریدیم تو ماشین بهم گفت من از انتخابم مطمن بودم ولی امروز مطمن ترم کردی گفتم چطور مگه گفت من همون اول فهمیدم از اون مدل خوشت اومده ولی اینکه پافشاری نکردی گفتی بریم مغازه های دیگه اونجا به خودم گفتم هر جور شده باید 7 تومن جور کنم چیزی که چشمت گرفته رو بخرم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

سلام خانوما ممنون از استارتر که بهم اجازه داد .

من خواهرم توی بیمارستان پذیرش هست و تحصیل کرده و رشته تخصصیش هست خیلی مهربونه و خوش برخورد متولد ۷۸ .

الان یه آقای بیمار بر یعنی خدمات از خواهرم خوشش اومده خیلی پسر خوبیه ، دست دلبازی ، محترم ، جنتلمن ، از این چشم پاک ها که فقط چشم میگه و خلاصه خیلی ازدواجی از خواهرم خوشش اومده دیشب فهمیدم مدتی هست صحبت می‌کنند و قصد ازدواج داره همش حرف خاستگاری پیش می‌کشه من یکم نگران شدم هم بخاطر سن هم بخاطر شغل نظر شما چیه .

بودن روابط اینطوری که خوشبخت بشن؟

سلام خانوما ممنون از استارتر که بهم اجازه داد .من خواهرم توی بیمارستان پذیرش هست و تحصیل کرده و رشته ...

دو طرف مهمه که همو بفهمن

سلام خانوما ممنون از استارتر که بهم اجازه داد .من خواهرم توی بیمارستان پذیرش هست و تحصیل کرده و رشته ...

ببین عزیزم یه نسخه کلی نمیشه برا همه پیچید 

یه مدت باهم برن و بیان آشنا بشن بعد اگه خوب بود باهم ازدواج کنن

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
اون موقع هنوز دوست بودیم خواستگاری نیومده بود مناسبت بود خودش از قبل گفته بود واست طلا میگیرم تا 30 ...

آفرین به شما و همسرتون

عشقتون پایدار

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
همدیگر رو خیلی دوست دارن .

خداروشکر

خوشبخت بشن

ولی باید بتونن دور از احساسات همو بیشتر بشناسن