2777
2789
عنوان

در چه حالید

202 بازدید | 20 پست

کجایید 

چیکارا میکنید

من ک برا اولین بار اومدم خونمو دارم میشورم

قرار هفته اینده وسایلمو بچینم

قراره بیایم زندگیمونو شروع کنیم😍😍😍😍😍

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اتاق دراز کشیدم

به سلامتی 😍

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بدون عروسی؟

دوماه دیگس ایشالله

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ای خداا صدای خنده هاتون توش بپیچه عزیزم😍

منتظرم غذا اماده شه بعد غذا برم کارای طراحی لباسارو انجام بدم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

😍به سلامتی 

انشاالله قسمت همه ی جوونا

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

ای خداا صدای خنده هاتون توش بپیچه عزیزم😍منتظرم غذا اماده شه بعد غذا برم کارای طراحی لباسارو انجام ب ...

ممنونم مهربون😍

می‌خوام برم دوش بگیرم ، لباسامو اتو کنم ، بعدش بمونم ساعت ۵ بشه با دوستم برم بیرون

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

مبارک باشهوالا مراسم ختم عمومهتاره نهار خوردیم اومدم اتاق استراحت کنم ساعت ۵ بریم قبرستون

خدارحمتش کنه 

روحش شاد

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

مبارک باشهوالا مراسم ختم عمومهتاره نهار خوردیم اومدم اتاق استراحت کنم ساعت ۵ بریم قبرستون

خدارحمتشون کنه