2777
2789
عنوان

فخر فروشی

153 بازدید | 7 پست

نمیدونم چرا بعضی ها که عقده‌ی پولدار شدن دارن میان تاپیک میزنن بین پورشه و لکسوس  کدومو بخرم یا مثلا در آمد شوهرم انقده ماهی انقد خرج میکنم  بچه بازی مسخره بازی اصن کل ایران مال تو و شوهرت ما چی کار کنیم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از این تاپیکای ندیدم به جز یه کاربر که در این حد نیست تاپیکاش ولی بنده خدا وقتی به پولدارا چیزی میگی بهش بر میخوره نمی‌دونم چرا زود به خودش میگیره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بابا اون خانومی که خونه سوم رو امسال میخوان بخرن تاپیکش پربازدید بود رو نمیدونم چرا چرت و پرتاشو خانوما باور کرده بودن 

البته بخاطر گرونی همه میخوان یه روزنه امید داشته باشن 

من کاری ندارم ۳تا خونه داره و چیا داره 

ولی اطلاعتش درباره وام های فرت و فرتی که گرفته بود نادرست بود 

ماهم با وام مسکن خونه خریدیم ولی تا ۱۲ سال طول میکشه تسویه کنی و یکی دیگه بخری 

میگفت ۱۰۰ تا خونه با ۱۰۰ تا وام بخرید و رهن بدید انگار هیشکی عقلش نمیرسه 

نگران اونایی هستم که باور کرده بودن ... یه سر به بانک مسکن بزنن میفهمن کی راست میگه کی توهم زده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

نمیدونم منظورتون کیه ولی کسی که واقعا دارا باشه نیازی به جار زدن نداره .

اینجا پشت اکانت ها خیلیا هستن که پر از کمبود هستن و چون کسی نمیشناستشون سعی میکنن اینجا زندگی رویایی داشته باشن 

عقده و کمبود هم فقط تو پول نیست 

خیلی وقتا تو موضوعات دیگه نشونش میدن 

مثلا یه تاپیک دیروز بود خانومه با همسرش مشکل داشت راهنمایی خواسته بود و خیلیا اومده بودن از رابطه خوب خودشون با همسرشون گفته بودن 

یا مثلا خودم دیشب یه تاپیک زدم در مورد کاشت مژه خیلیا اومدن گفتن کار خراباست و ما خودمون انقدر زیبایی احتیاجی نداریم و ژنتیک عالی داریم و ....

یعنی بعضیا راهنمایی نمیکنن فقط یه حرف بی ربط میزنن تا به بقیه ثابت کنن خوشبخت و خوشحالن .

امیدوارم خدا انقدر بهشون شادی و پول و آرامش بده که نیازی به فخر فروشی دروغین نداشته باشن 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑