2777
2789

الهی بمیرم براش همین الان فهمیدم دوستش بوتیک داره ماهم پسفردا جشن داریم  میخاس بره ازش لباس بگیره چون دوستش امروز صبج میخاست بره سفر شبونه رف

از سرکار اومده بود خسته بود با موتور رفت تقریبا دم بوتیک دوستش تصادف کرده بعد اینام دیدن همه جمعن اومده دیده شوهرمه تصادف کرده مثل اینکه اسفالت خو ن خالی بود😭😭😭😭😭😭بعد یساعت زنک زدم دوست شوهرم برداشت گفت دیگ شب باهم موندیمو اینا من خیلی ناراحت شدم از شوهرم نگو طفلک بیمارستانه‌بخاطر اینک باردارم نگفته دیگ الان فهمیدم

شبشم ک اومده بود من دلم گرفنه بود غر زدم گفتم با خودت نمیگی ی زن حامله داری نیستی‌کلا الانم ک میخای بری خرید اونم گف خب برای ت میرم سرکار دیگ هی غر زدم گفتم گفتم!   گفتم واللا تو سرکار رفتن و نرفتنت فرقی نداره در هر صورت پول ندارم بعد برگشت گفت ایشالا میرم دیگ بر نمیکردم

اعصابم داغون

بزور من عکس فرستادن خو ن خالی بود بچم الهی بمیرم

کلی خون ازش رفته از اونم طرفم سوند زدن بهش خیلی درد داره  😭😭😭😭😭😭😭

خانواده ها هم نمیزارن برم بیمارستان پیشش

اینجا دارم دق میکنم خواهر شوهرمم داره میاد پیشم

خدا ببخش بهمون

خدایا سایه سرمو ازم نگیر

خدایا ب بچه ی تو شکمم رحم کن خدایا یا امام حسین

الهی بمیرم براش انقد ک مظلومه خدایا منو بکش

وای دور از جونش نمیرهه

اگ چیری بهش بشه خوودمو میکشمممنن

خدایااا نفسم بالا نمیاد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حس میکنم بچه تو گلومه انقد ک حالم بده و استرس دارم😭😭😭😭😭

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

علائمش چطوره؟اینحوری نگو به نظر من چیزیش نمیشه گلم 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائمش چطوره؟اینحوری نگو به نظر من چیزیش نمیشه گلم

هیچی ب من نمیگن 

الان حتی میگم نکنه چیزی شده ب من نمیکن😭

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

زیارت عاشورا بخون به نیت نوید صفری

قول میدم میاد پیشت با حال خوب

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 

عزیزم اینجوری غصه خوردن واسه بچت ضرر داره ها 

توکل بر خدا کن آیة الکرسی بخون ذکر بگو 

انشالله سلامت برمیگردن✨

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
هیچی ب من نمیگن الان حتی میگم نکنه چیزی شده ب من نمیکن😭

مگه باهاش حرف نزدی؟انشالله چیزیش نشده اگه نگه داشتن برای اطمینانه و این که عکس و اینا بردارن اگه چیزی شده بیمه پرداخت کنه و...اصلا جای نگرانی نیس برای همسر منم پیش اومده درکت میکنم

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه