2777
2789

چند کلمه از وضعیت مالیت بگو یا اوضاع مملکت سریع تعلیق میشی

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar_5  

درخواست تعلیق دارن

نی نی یار چرا یه پست که میخوایم بذاریم این اخطار میاد

سه بار باید خواندم رو بزنیم تا نظرمون ثبت بشه🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

چند کلمه از وضعیت مالیت بگو یا اوضاع مملکت سریع تعلیق میشی

این راهکارا ممنوعه ممکنه خودت هم تعلیق شی عزیزم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

این راهکارا ممنوعه ممکنه خودت هم تعلیق شی عزیزم

بیشتر از 5 بار تعلیق شدم فقط بخاطر اینکه حقیقتو گفتم

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بیشتر از 5 بار تعلیق شدم فقط بخاطر اینکه حقیقتو گفتم

اره اینجا نباید حق گفت🤦🏻‍♀️