2777
2789
عنوان

کیست مچ دست

116 بازدید | 13 پست

سلام خانما.من یع ماه پیش سر کار مچ دستم آسیب دید و کیست درآورد.دیروز تخلیه کردم.خواستم بدنم تجربه ای دارید تو این زمینه؟خوب شده بود دستتون؟چیکارا وردین که دیگه این مشکل پیش نیومد؟

❤️❤️❤️لطفا برام دعا کنید.خیلی به دعاهاتون محتاجم این روز ها.❤️❤️❤️

من چپ دستم و همه کارا ب دوش دست چپمه   دست راست ام عملا تنبله😐😐بعد همین دست راستم کیست اورده😐😐😐😐ای تنبل 

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم قبلاً کیست داشتم دکتر تخلیه کرد دیگه خوب شد

چه مدت بعد از تخلیه مراعات کردین ؟دکتر به من گفت دو سه روز خم و راستش نکن و ماساژ بده.برای شما هم درد میکرد بعد از تخلیه.

اره تا دو سه روز بعد درد داشت من یه هفته رعایت کردم کلا

آتل بستی شما هم؟من آتل بستم.

اره تا دو سه روز بعد درد داشت من یه هفته رعایت کردم کلا

سلام عزیزم خوبید؟یه سوال داشتم.الان چند روزه که من کیست دستمو خالی کردم یه حس سر شدن دارم...گاهی وقتا دارم گاهی ندارم...نمیدونم واقعا حسم درسته یا فکر میکنم...و در واقع الکی حساس شدم.خواستم بپرسم شما اینجوری‌ نبودید؟

سلام عزیزم خوبید؟یه سوال داشتم.الان چند روزه که من کیست دستمو خالی کردم یه حس سر شدن دارم...گاهی وقت ...

سلام ممنونم شما خوبین شرمنده نت نداشتم دیر دیدم سوالتون راستش فک نکنم سری داشتم البته مال من ده پانزده سالی رد شده ازش فقط تا چند روز اول درد داشتم همین

سلام ممنونم شما خوبین شرمنده نت نداشتم دیر دیدم سوالتون راستش فک نکنم سری داشتم البته مال من ده پانز ...

سلام.خوبم ممنونم.گاهی حس میکنم مچ دستم و یه کم اطرافش کمی سر میشه....نمیدونم واقعا این طوریه یا نه...هر چند تو نت خوندم بعضی بی حس کننده ها تا یه مدت اثرشون می مونه

نگران نباش چیزی نیس هر چی حساسیت بخرج بدی بدتره یه مدت بی خیالش شو

آره خودمم همین فکرو میکنم...ممنونم که جواب دادی‌😘😊

2790
2778
2791
2779
2792