2777
2789
عنوان

کیست مچ دست

128 بازدید | 13 پست

سلام خانما.من یع ماه پیش سر کار مچ دستم آسیب دید و کیست درآورد.دیروز تخلیه کردم.خواستم بدنم تجربه ای دارید تو این زمینه؟خوب شده بود دستتون؟چیکارا وردین که دیگه این مشکل پیش نیومد؟

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

من چپ دستم و همه کارا ب دوش دست چپمه   دست راست ام عملا تنبله😐😐بعد همین دست راستم کیست اورده😐😐😐😐ای تنبل 

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم قبلاً کیست داشتم دکتر تخلیه کرد دیگه خوب شد

چه مدت بعد از تخلیه مراعات کردین ؟دکتر به من گفت دو سه روز خم و راستش نکن و ماساژ بده.برای شما هم درد میکرد بعد از تخلیه.

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

اره تا دو سه روز بعد درد داشت من یه هفته رعایت کردم کلا

آتل بستی شما هم؟من آتل بستم.

اتل نه

من آتل بستم که یه وقت خم راست نشه.

اره تا دو سه روز بعد درد داشت من یه هفته رعایت کردم کلا

سلام عزیزم خوبید؟یه سوال داشتم.الان چند روزه که من کیست دستمو خالی کردم یه حس سر شدن دارم...گاهی وقتا دارم گاهی ندارم...نمیدونم واقعا حسم درسته یا فکر میکنم...و در واقع الکی حساس شدم.خواستم بپرسم شما اینجوری‌ نبودید؟

سلام عزیزم خوبید؟یه سوال داشتم.الان چند روزه که من کیست دستمو خالی کردم یه حس سر شدن دارم...گاهی وقت ...

سلام ممنونم شما خوبین شرمنده نت نداشتم دیر دیدم سوالتون راستش فک نکنم سری داشتم البته مال من ده پانزده سالی رد شده ازش فقط تا چند روز اول درد داشتم همین

سلام ممنونم شما خوبین شرمنده نت نداشتم دیر دیدم سوالتون راستش فک نکنم سری داشتم البته مال من ده پانز ...

سلام.خوبم ممنونم.گاهی حس میکنم مچ دستم و یه کم اطرافش کمی سر میشه....نمیدونم واقعا این طوریه یا نه...هر چند تو نت خوندم بعضی بی حس کننده ها تا یه مدت اثرشون می مونه

نگران نباش چیزی نیس هر چی حساسیت بخرج بدی بدتره یه مدت بی خیالش شو

آره خودمم همین فکرو میکنم...ممنونم که جواب دادی‌😘😊