2777
2789
عنوان

ازدواج

95 بازدید | 8 پست

هزار سال هست که من استرس اینو دارم که پسر عموم بیاد خاستگاری 

و میدونم از اونایی نیستن که ی بار بگی نه و برن، یهو برمیگردن میگن مگه ما مشکلمون چی بوده که گفتی نه تو  مارو کوچیک کردی و.....

خب خاستگاری همینه،  یا جواب مثبته یا منفی اگر ترس از منفی شنیدن داری اصلا نباید بیای جلو و مطمئن باش توهم اولین نفری نیستی که جواب منفی شنیدی حتی ممکنه خودتم به ی نفر جواب منفی بدی ! 

خب الان با ی دختر هست امیدوارم خانواده راضی بشن و بره همون رو بگیره در حالی که از من پنهان میکردن 

کسی کع از حالا دروغ میگه و به حرف من که جواب منفی هست احترام نمیزاره و داره زور میگه و حتی بع پدر من توهین میکنه که پدر منه ! 

میخوای من چ زندگی داشته باشم با این آدم؟ 

حمایت زیادی ام از خانوادم نمیبینم متاسفانه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

چند بار با رفتارام فهموندم که نمیخامت ولی بیشتر لج میکنه شاید باید از سر دوستی بهش بگم تهش هیچی نیست شاید قبول کرد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند بار با رفتارام فهموندم که نمیخامت ولی بیشتر لج میکنه شاید باید از سر دوستی بهش بگم تهش هیچی نیست ...

نه تو مجبور نیستی.اصلا تو جمع خواسنگاری وایسا تو روش بگو ازت خوشم نمیاد نه از قیافت نه قدت نه اسمت نه هیچیت.مهم الان زندگی خودته.

نترس و جواب منفی بده و خودتو بدبخت نکن.هرچی میخواد بشه هرچی میگن بگن.نه رو بگو.

باید استقامت کنم 

نه تو مجبور نیستی.اصلا تو جمع خواسنگاری وایسا تو روش بگو ازت خوشم نمیاد نه از قیافت نه قدت نه اسمت ن ...

خیلی آدم چیزیه کنه اس 

بقیه رو بر علیه من پر میکنه کع من بگم باش