2777
2789
عنوان

نامزدم

136 بازدید | 10 پست

نامزدم از خانواده باکمالاتیه و ازهمه لحاظ خوبه اما نمیدونم چرادیگه نسبت بهش انقدر سردشدم یکساله نامزدی هستیم دفعه اول ک دیدمش ازش خوشم نیومد اما کم کم خیلی ب دلم نشست حالا هم انگار دارم بزور تحملش میکنم همه چیزش خوبه کاش دیگه اینجوری نبودم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو ک همون اول خوشت نیامد چرا قبول کردی پسر مردم ک مسخره شما نیست بعد یه سال بهش بگی بسلامت

میگم بار اول که دیدمش اما کم کم به دلم نشست اما حالا بعدیکسال خیییلی سردشدم خیلی حالم بده نمیدونم بخدا نمیخوام بهم بزنم فقط میخوام دوباره گرم بشم

میگم بار اول که دیدمش اما کم کم به دلم نشست اما حالا بعدیکسال خیییلی سردشدم خیلی حالم بده نمیدونم بخ ...

تنها راه حل اینه زودتر عروسی کنی چه خبره اخه یک ساااال نامزدی ؟

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

تنها راه حل اینه زودتر عروسی کنی چه خبره اخه یک ساااال نامزدی ؟

میگن عقدو عروسی باید باهم بگیریم همش یکی میمیره میگم اینکه الان اینطوره بعد توزندگی بدترنشم این ک چ دوست داشتنی بود ک تموم شد

مگه چ فرقی اونجوری ک دیگه بدتره

اگه اول دوستش داشتی ولی بعد یک سال نسبت بهش سرد شدی به خاطر همین نامزدی طولانیه

من چند نفر رو می‌شناسم اونا هم میگفتن چون نامزدی طولانی بوده نسبت به نامزدشون سرد شدن 

میگن عقدو عروسی باید باهم بگیریم همش یکی میمیره میگم اینکه الان اینطوره بعد توزندگی بدترنشم این ک چ ...

تموم نشده فقط یکم سرد شدی نسبت بهش 

انشاءالله هر چی خیرته خوشبخت شی🌹

اگه اول دوستش داشتی ولی بعد یک سال نسبت بهش سرد شدی به خاطر همین نامزدی طولانیهمن چند نفر رو می‌شناس ...

عزیزم مگه چ فرقی داره با ازدواج اخه ما همینجوری ام مث زن وشوهراهستیم 

عزیزم مگه چ فرقی داره با ازدواج اخه ما همینجوری ام مث زن وشوهراهستیم

یعنی استدلالت توحلقم وقتی زیره یه سقف نرفتین مسٸولیت زندگیوبه عهده نگرفتین توشناسنامه هم اسمتون نیست فرداهم حامله بشی آبروت جلوهمه میره روت اسم میذارن مردم

حتی بیش تره خرجت که بایدباشوهرت باشه رونمیده به جاش بابات میده شوهرتم که پوله خیلی ازخرجارونمیده