2777
2789
عنوان

تموم بدنم درد میکنه بازم کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 47 پست
آره واقعا همینه مامانم اینا مسافرتن شنبه برمی‌گردن یکی دو روز بعدش قرار همه چیو بهشون بگم این روزا ر ...

فقط به شوهرت نگو که میگی یا قصد گفتن داری .طوری وانمود کن که مثل همیشه ای .بگو و خودت رو نجات بده بخدا اتفاق یه بار میفته خدای نکرده یه ضربه اگه به جای حساسی بخوره یا چیزیت بشه گردن نمیگیره از اونجایی که تا الان هیچ شکایتی نکردی و هیچ برگه ای نداری ثابت کردنش امکان نداره

فحش میده؟تمیکن میکنه؟خرجی میدع؟تاالان رفتی پزشک قانونی؟بخاطر کتکاش تاالان اورزانس رفتی؟ کی؟ بستری شد ...

نه عزیزم متنفرم از جاهایی مثل پزشکی قانونی واای اصلا نمیتونم پامو بذارم ی همچین جاهایی اگه بدونین چقد وحشتناکه وقتی گلومو فشار میده تا خفه ام کنه تا وقتی ک نفسم میخواد بند بیاد وام می‌کنه چشاش وقتی اون لحظه تو چشام زل نمیزنه وحشتناکه خدا لعنت کنه پدر مادرشو ک هفت ماهه از بچشون ی خبر نگرفتن عقده ای بارش آوردن انداختن ب جون من من ک نمی‌گذرم ازشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین درسته قبلا تو روی خانواده ات بخاطرش وایستادی اما بدون هرکاری کرده باش باز عزیز اونایی یه لحظه فکر کن دختری داری بزرگش کردی با هزارتا امید فرستادی خونه شوهر یکدفعه خبرش میاد زبکنم لال چیزیش شده میری بیمارستان بالا سرش میفهمی کتک خورده اولین چیزی که به ذهنت میاد چیه؟یاد اون وقتایی میفتی که تو روت وایستاده؟یا به این فکر میکنی که مگه من نبودم چرا به من نگفت ؟مگه من پشتش نیستم حداقل یه تشری میزدم بچه ام که بی کس وکار نیست  ازات دلخور میشن

نه عزیزم متنفرم از جاهایی مثل پزشکی قانونی واای اصلا نمیتونم پامو بذارم ی همچین جاهایی اگه بدونین چق ...

برای طلاق حکم پزشک قانونی تو رای قاصی و تسریع روند خیلی موثره

اگه اثار کبودی هست حتما مراجعه کنه اگرم بدونه کبودیه

تو دعوای بعدی یکم سرو صدا کن ک همسایه ها بشنون و لااقل برای دادگاه دوتا شاهد داشته باشی

من الان وصعیتتو نمیدونم ک راهنماییت کن برای اقدامات طلاق خیلی مهمه جزئیات و اینکه مرد خونه داره یا ن؟؟

و حتما ی وکیل خوب پیدا کن تا درخاست بده و کارتو پیگیری کنه

انشااالله ارامش ب زندگیت برگرده

ببین درسته قبلا تو روی خانواده ات بخاطرش وایستادی اما بدون هرکاری کرده باش باز عزیز اونایی یه لحظه ف ...

آره واقعا همینطوره بابام بفهمه این دستش ب من خورده دیوونه میشه موندم دارم ب این فک میکنم ک پدر شوهرم انقد وحشی بوده ک مادرشوهرمو جلو این کتک می‌زده اینم یاد گرفته متأسفانه متوجه این قضیه شدم ک آدم حسابی نیستن حساب کن چطور ی مادر می‌تونه هفت ماه از پسرش بی خبر باشه ی خبرم ازش نگیره !این نشون میده ک خونوادگی آدم نیستن

برای طلاق حکم پزشک قانونی تو رای قاصی و تسریع روند خیلی موثرهاگه اثار کبودی هست حتما مراجعه کنه اگرم ...

میترسم از اونجور جاها من ب عمرم از جلوی پزشکی قانونی رد نشدم!ی زمونی میگفتم طفلی مستأجرا چ عذابی میکشن از این خونه ب اون خونه آخه بابام مارو تو رفاه بزرگ کرده بودم فکرشم نمی‌کردم بخوام با پوست واستخونم مستأجری ک سهله ی چیزای حاد رو تجربه کنم!

آره واقعا همینطوره بابام بفهمه این دستش ب من خورده دیوونه میشه موندم دارم ب این فک میکنم ک پدر شوهرم ...

روان شوهرت مشکل داره از اذیت کردنت لذت میبره فرق داره ردن با زدن.کلا دست بلند کردن کار خوبی نیست اما یه کشیده با خفه کردم و بطور مداوم تکرار کردن و ضربه زدن به سر و....نشون دهنده روان ناسالمه تا حامله نشدی یه فکری به حال زندگیت بکن 

میترسم از اونجور جاها من ب عمرم از جلوی پزشکی قانونی رد نشدم!ی زمونی میگفتم طفلی مستأجرا چ عذابی میک ...

عزیزم گاهی تو زندگی جسارت لازمه

گاهی باید تجربه کرد تا درس گرفت

ب چشم یک تجربه ب انتخابای پشتت نگاه کن

پزشک قانونی هم دوستنداری نرو

ولی مهریتو بزار اجرا بعد

بجاش جهازتو جم کن ببر خونه پدرت و شکایت کن از همسرت ک خونه برات مهیا نکرده 

ک قانون مجبورش میکنه وسایل بخره و برات خونه محیا کنه ک بااین قیمت وسایل خودش طلاق میدا