2777
2789
عنوان

چکار کنم😭😭😭

75 بازدید | 5 پست

دوستم نمونه دولتی قبول نشد و‌لی من قبول شدم و سعی کردم یه جوری بهش بگم که حس کنه منم ناراحتم که قبول شدم 

ولی بهش که گفتم حالش بد شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هیچی میگذره اینا

و نمونه و تیزهوشان شاااید بتونن یه بخشی از مسیر موفقیت بعضییی افراد باشن ولی نه همه ش! فقط امکانات مدرسه یه ذره بهتره و دبیراش و جوش استرسی تره وگرنه خبر خاصی نیس‌.

موفقیت خودتو تو اینا نبین.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش اینقدر زود بهش نمیگفتی ولی از طرفی هم حق داشتی، نمیتونی چون دوستت قبول نشده بری تو هم گریه کنی ک! دوستت هم اگه یه دوست واقعی باشه باید برات خوشحال بشه و لاقل تبریک بگه، به نظرم زیاد اهمیت نده به کسی ک از الان نشون داده اولویتش نیستی توی رفاقت، رفاقت یعنی گاهی وقتا توی اوج غم و بدبختی خودت، با شادی رفیقت شاد بشی :)

پ ن: در ضمن به دوستت بگو نمونه و تیزهوشانش مهم نیس، مهم اینه خوده اون ادم بخواد تلاششو بکنه و به یه جایی برسه، موقع کنکور دادن ک نمیان اسم مدرسه رو نگاه کنن و بت مدرک بدن، تلاش و نمره ای ک گرفتی رو میبینن.