2777
2789
عنوان

خیلی خوشگلههه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 34 پست
نه من خیلی خستم

خدا ی نظر کنه زنده مرده میشه، رفع خستگی ی عمر کار فقط ی آمین از سمت خداست. انشالله زودی زندگیت بهشت بشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من از باشگاه میومذم کلی میان وعده می‌خوردم شیرموز شیر انبه تخم مرغ آب پز سیب زمینی مرغ

من یه مدت رفتم باشگاه همه اینکارارم کردم ولی انقد اونجاگرمم میشذوعرق میریختم ک لاغرم شدم😐فقط باسنم بزرگ شد یه اسکلت با یه باسن بزرگ😂الان بدون باشگاه باز بهترازاون دوره ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه مدت رفتم باشگاه همه اینکارارم کردم ولی انقد اونجاگرمم میشذوعرق میریختم ک لاغرم شدم😐فقط باسنم ...

اصلا لعنتی خیلی رو من جواب داد من همه مسخرم میکردن یهو استخون ترکونذم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اصلا لعنتی خیلی رو من جواب داد من همه مسخرم میکردن یهو استخون ترکونذم

منومسخره نمیکنن اونقدرام لاغرنیستم ولی خب دوره بارداری تپلی بودم خودمو بیشتردوس داشتم.رومن ک جواب ندادخوشبحال شما بروحالشو ببرباهیکلت ایشالا قسمت منم بشه😂

خدا ی نظر کنه زنده مرده میشه، رفع خستگی ی عمر کار فقط ی آمین از سمت خداست. انشالله زودی زندگیت بهشت ...

ممنونم از مهربونیت 

خدا پشت و‌پناهت باشه

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۱_۲۰۳۱۰۱۶۸۴_jzlj.mp4/

منومسخره نمیکنن اونقدرام لاغرنیستم ولی خب دوره بارداری تپلی بودم خودمو بیشتردوس داشتم.رومن ک جواب ند ...

جوانه گندم بخور بریز تو ماست بعد غذا بخور عالیع برا چاقی

جوانه گندم بخور بریز تو ماست بعد غذا بخور عالیع برا چاقی

تاثیرنداشت رومن فقط یه قرص واقی اثرکرد اسمش اپل بود خوب بودم تاحدودی البته اگ بیشترمیخوردم بهترم میشد همسرم نذاشت اصلا وزن کم نکردم تااینکهه باردارشدم وبعدشم شیردهی کلا اب رفتم 

تاثیرنداشت رومن فقط یه قرص واقی اثرکرد اسمش اپل بود خوب بودم تاحدودی البته اگ بیشترمیخوردم بهترم میش ...

قرص و پودر ضررداره ولی قرص مخمر آب جو خواهرم خورد باهاش چاق شد از داروخونه گرف

اعتمادبنفس نداریم قبل عمل بینی وتغییرات جزئی ک داشتم انقد بهم مستقیم وغیرمستقیم گفته شد زشت ک الان خ ...

منم خانوادم اعتماد به نفسمو خیلی ازم گرفتن از بچگی همش بهم گفتن زشتی بیرون خیلی بهم میگن خوشگلی ولی خب حرفای اونا کار خودشو کرده دیگه:)