2777
2789
عنوان

بی بی چک

1191 بازدید | 34 پست

من از کمر درد دارم میمیرم 

دل درد هم همینطور 

اما بی بی چک الان منفی نشون داد

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

کمردرد شدید دارم

از خدا میخوام اگر باردار نیستم سریع فردا پریود شم ای خدا

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته دل درد داری؟    

از ۲۹دل درد دارم تا الان 

الان کمردرد شدید دارم

عززیززم .. انشاالله ک باردار باشی و پری نیاد 

مرسی عزیزم😍😍😍😍

باردار نيستي عزيزم كمر درد شديد و دلدرد چه ربطيبه بارداري داره؟؟ باردار بودي بعد به روز تاخير نشون ...

وااااای عزیزم 

اولا که ایشالله نی نی دارم 

دوما کیست رو از کجا اوردی 

نه کیست ندارم سونو دادم 

سومن ایشالله باردارم😘😘😘😘

چقدر لحنت تند بود گلم 

فکر کنم انقدر سوال شده تو سایت دیگه خسته شدی

وااااای عزیزم  اولا که ایشالله نی نی دارم  دوما کیست رو از کجا اوردی  نه کیست ندار ...

نه عزيزم اگه باردار باشي بي بي جواب مي ده

دلدرد شديد داري و دكتر نميري؟ بخدا من كه باردارم همچين دلدردي ندارم

برو اگه كيست باشه چي ؟ درمانش كن همه نشونه هاشو داري

دلدرد عقب افتادن پري....

بهش فك نكن و تا بي بي هم مثبت نشده آز نرو

نه عزيزم اگه باردار باشي بي بي جواب مي ده دلدرد شديد داري و دكتر نميري؟ بخدا من كه باردارم همچين دل ...

😘

انشاالله كه به حق امام حسين اين ماه باردار ميشي اقدامات رو دفعاتشو زياد كن خيلييي تاثير داره

مرسی عزیزم ایشالله

من همین ماه هرشب رابطه رابطه داشتم 

بقدری دلدرد دارم با کمردرد حد نداره

امیدم به خداست 

بیشتر اگر امیدوار شدم 

یکی از دوستام خواب دیده که من باردارم

وگرنه من کلا با همین ماه سه ماه پیشه اثدام کردم