2777
2789
عنوان

بکارت چیه⁉️

327 بازدید | 0 پست

یکبار برای همیشه بیاید به این قضیه واقع بینانه نگاه کنیم، خیلی از دوستان رو توی سایت میبینم که میگن من فلان کار رو انجام دادم با نامزدم(نامزد عقدی مثلا) اما باکره ام ، عزیزانم واقع بینانه و با چشم باز نگاه کنید ، بکارت فقط هایمن و یه تیکه بافت تعریف نمیشه، وقتی شما معاشقه داشتی دیگه مهم نیست، حالا هنوز هایمن داری یانه؟؟ چرا میخوای خودت رو گول بزنی، و به خودت دلگرمی بدی؟ 

بکارت در روح انسان هم تعریف شده ، چه اصراری داری انقدر که بگی خب من درسته فلان کار و فلان کار رو کردم اما باکره ام؟ 

من کاری با  قضیه هایمن و درست و غلط بودنش ندارم ، به هرحال عقاید مختلفه ، اما خواهشاً خودتون رو گول نزنید❤️🌹و بپذیرید که بکارت فقط به هایمن خلاصه نمیشه ، و دختران مجرد و عزیزم به بهانه اینکه خب هایمن سالمی دارم و به اصطلاح باکره ام خودتون رو گول نزنید و تن به هرکاری ندید 🌹❤️

تاپیک رو هم نترکونید و گزارش نزنید ، من حرف رکیک یا نامتعارفی نزدم💚

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚