2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شما باردار بودین؟

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
نه.پریود شدم شدید.فعلا بعد۲روز یهو پریودیم کم شده!نمیدونم چرا اینطوری شدم🥲

عزیزم خدابزرگه هروقت خودش صلاح بدونه بهمون نی نی میده  می دونم سخته ولی اصلا ناراحت نباش وقتی نی نی اومد توی دلت تمام این روز های سخت رو فراموش میکنی 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

منم دوساله وپنج ماهه ازدواج کردم دقیقا از پنج ماه بعدش جلوگیری نکردم ولی هیچی به هیچی هنوزم چشم به راهم البته بگم که هنوز یک بارم دکتر نرفتیم چون همش استرس داریم و میترسیم بریم دکتر حقیقت 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

منم دوساله وپنج ماهه ازدواج کردم دقیقا از پنج ماه بعدش جلوگیری نکردم ولی هیچی به هیچی هنوزم چشم به ر ...

برو دکتر چکاپ کامل بده.چون دوساله از عمرت رفته.نذار برای فردا.سن و ذخیره تخمدان و افزایش وزن خیلی جلوی بارداریو میگیره.پس اقدام کن.من یه دختر۶ساله دارم واسه دومی اقدام کردم ولی نشده!

برو دکتر چکاپ کامل بده.چون دوساله از عمرت رفته.نذار برای فردا.سن و ذخیره تخمدان و افزایش وزن خیلی جل ...

اضافه وزن دارم رژیمم میگم وزنم بیاد پایین ده کیلوبعدش برم دکتر

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂