white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5381 عنوان میشه یا نههه🥲 53 بازدید | 6 پست پیجم تعلیق شده بدون دلیل ببرم موبایل فروشی ها میتونن برگردونن؟ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند 1403/05/18 | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatem73 عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 516 سایت اینستاگرام یکم مشکل داره یه چندروز دیگه دوباره امتحان کنید..منم ی مدت کد برام نمیومد بعد یه مدت درست شد هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱
تنهای_اصیل عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2670 یه مدت فعلا صبر کن اگه درست نشد با کسایی که واردن به اینستا مشورت کن.مثله اونایی که امنیته پیجا میشن منظورمه من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5381 سایت اینستاگرام یکم مشکل داره یه چندروز دیگه دوباره امتحان کنید..منم ی مدت کد برام نمیومد بعد یه مدت ... اصلا نمیدونم چرا اینجوری شده اگه ولش کنم ممکنه تا چند روز دیگه برگرده خودبه خود؟ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5381 یه مدت فعلا صبر کن اگه درست نشد با کسایی که واردن به اینستا مشورت کن.مثله اونایی که امنیته پیجا میشن ... مرسی من تایید دو مرحله ای هم گذاشته بودم ممکنه هک شده باشم؟ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
fatem73 عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 516 اصلا نمیدونم چرا اینجوری شده اگه ولش کنم ممکنه تا چند روز دیگه برگرده خودبه خود؟ اره ی مدت بیخیال بشو شاید درست بشه هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱
تنهای_اصیل عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2670 مرسی من تایید دو مرحله ای هم گذاشته بودم ممکنه هک شده باشم؟ والا دیگه هیچی بعید نیستاما فعلا بد به دلت راه نده و استرس نداشته باش چون یه مدته اینستا خل میزنهولی اگه دیدی نشد حتما پیگیری کن یه موقع اطلاعاتتو ندزدن یا از پیجت سوء استفاده نکنن برات دردسر بشه من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒