2821
2789
عنوان

زندگی بی عشق

278 بازدید | 21 پست

به نظرتون آدم با همسری زندگی کنه که هیچ عشق و علاقه و جذابیتی بینشون نیست سخت تره؟ طلاق عاطفی مثلا.

یا جدا بشه و هرگز عشقی رو دوباره تجربه نکنه و ازدواج هم نکنه؟

کدوم تنهایی  و بی عشقی و بی توجهی ش سخت تره؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بدون عشق زندگی معنایی نداره فقط لحظه هارو میگذرونی همین

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

گزینه اول سخت تره 

چون محدودیت وجود داره 

محدودیت اینکه شما با این مرد باید خوشبخت بشید که نیستید و نمی‌تونید عاشق مرد دیگه ای بشید و باهاش وارد رابطه بشید چون اخلاقی نیست ! 

ما آدم ها وقتی محدودیت داریم شرایط سخت  برامون سخت تر میگذره 

درست مثل وقتی که روزه ایم و این محدودیت که نباید اب بخوری خیلی روی اعصابت رژه میره 

اما کافیه روزه نباشی اصلا متوجه نیستی تشنه ای و ممکنه چند ساعت آب نخوری 

پس هر شرایط سختی که با محدودیت همراه باشه سخت تر میگذره 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
بنظر منم زندگی بدون علاقه قشنگ نیست نمیدونم وافعا چطور با خاستگار سنتی ازدواج میکنن خیلیا 😑

فرهنگشون این شکلیه. یا مذهبی ان، فکر میکنن درستش همینه.

چون خودم اینطوری بودم میگم

کاش فقط شش ماه آشنایی داشتیم

گزینه اول سخت تره چون محدودیت وجود داره محدودیت اینکه شما با این مرد باید خوشبخت بشید که نیستید و نم ...

راست میگی

چقدر خوب گفتی

نه عشقی تجربه میکنی، نه به خودت اجازه میدی حتی لحظه ای به تجربه ش با کس دیگری فکر کنی. یه جور ناامیدی مطلق، سیاهی تموم نشدنی...

نباید گذاشت یه رابطه ای به تهش برسه و دیگه هیچ عشقی وجود نداشت باشه ولی اگه برسه یعنی همچی تموم شده ...

هیچ دلیلی به جز بچه م ندارم الان برای ادامه. نمی‌دونم خواهم تونست درستش کنم یا نه.

خیلی وقتا فکر می کنم به این زجر ادامه بدم برای همیشه، یا جدا بشم و تنها زندگی کنم.

البته بهتر گفته بشه این داستانم خیلی وقتا تو از طرف مقابلت اعصبانی یا دختری تصورت اینه که حست تغییر کرده به اون شخص در صورتی که بعضی از مسائل گذراست و حل میشه 

ولی بعضی وقتا واقعا یه رابطه می میره و وقتی به تهش می رسه دست و پا زدن بی فایدست و راهش جدایی

البته بهتر گفته بشه این داستانم خیلی وقتا تو از طرف مقابلت اعصبانی یا دختری تصورت اینه که حست تغییر ...

زندگی مشترک ۱۲ ساله ست، سالهاست رابطه مرده. از بعد از بچه نتونستم هیچ کاریش کنم انگار.

البته بهتر گفته بشه این داستانم خیلی وقتا تو از طرف مقابلت اعصبانی یا دختری تصورت اینه که حست تغییر ...

زندگی مشترک ۱۲ ساله ست، سالهاست رابطه مرده. از بعد از بچه نتونستم هیچ کاریش کنم انگار.

فرهنگشون این شکلیه. یا مذهبی ان، فکر میکنن درستش همینه.چون خودم اینطوری بودم میگمکاش فقط شش ماه آشنا ...

به نظرم برای ازدواج حداقل یکی یا دوسال نیاز به رفت و آمد هست 

و یه شناخت کلی رسید 

گاهی وقتا می بینی اون وایب ازهم نمی گیرید

چون عشق لازمه زندگی نباشه پس همون بهتر مجرد موند

فرهنگشون این شکلیه. یا مذهبی ان، فکر میکنن درستش همینه.چون خودم اینطوری بودم میگمکاش فقط شش ماه آشنا ...

به نظرم برای ازدواج حداقل یکی یا دوسال نیاز به رفت و آمد هست 

و یه شناخت کلی رسید 

گاهی وقتا می بینی اون وایب ازهم نمی گیرید

چون عشق لازمه زندگی نباشه پس همون بهتر مجرد موند

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز