2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پزشکی چون دوس دارم

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

فیزیو

پزشکی همین جوریش هم طولانی هست نمیرزه ۱۰سال طولانی تر هم باشه

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

فیزیو

پزشکی همینجوریش۱۵سال طول میکشه تا تخصص بگیری بعد فکز کن۱۰سال طرح هم بهش اضافه بشه

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

تا ابد فیزیو

البته بستگی به فاز و هدفت هم داره

فیزیو درامد خوبی داره، مدت تحصی کمتر، کار سبک تر، درس سبک تر، بعد از تحصیل راحتتر مدرکتو میتونی ازاد کنی مخصوصا اگه هدفت اینه از ایران بری

وضعیت پزشکیا جدیدا اصلا خوب نیست. یه فامیل ما دانشجوعه سال پنجمه، ۱۰ شب باید توی بیمارستان تا صبح بمونن، بقیه روزا هم غیر از جمعه ها از ۷ صبح تا ظهر بیمارستانن. بعد ۳ تومن حقوق میگیرن. درصورتی که تو فیزیو قبول بشی سال پنجم دیگه درست تموم شده رفتی سرکار و درامد بهتری داری

پزشکی تعهدی خوب نیس

خودم پزشکی میخونم سال سه ام

تعهدی ینی چک سفید امضا میدی به دولت راجب آیندت

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

با اجازه استارتر منم یه سوال بپرسمفیزیو یا رادیولوژی؟چرا؟

اولا اصلا رتبه فیزیو با رتبه رادیولوژی قابل قیاس نیست(رتبه فیزیو خیلییی کمتره).....دوما رادیولوژی با دستگاه های خطرناک و. اشعه دار سروکار داره که باعث سرطان میشن.... پس صدرصد فیزیو